• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O czym fantazjujecie i chcielibyście to spełnić?

Mężczyzna

Ariss

Cichy Podglądacz
Ja bym chciał ostro zerżnąć w tyłek sukę, tak aż do bólu. Spuścić się jej do dupy. Potem ona by musiała kleknąć na czworaka nad podłogą, tak żeby cała sperma jej wyciekła. I ona by to musiała wszystko zlizać!

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
o koleżance z pracy, ukraince, może nie zbyt urodziwej, ale ma dziewczyna głowę na karku, mega podejście do życia i ta swoboda w poruszaniu się w moim towarzystwie, że mnie to ciągnie w cholerę, ale niestety mąż i dziecko podejrzewam to wszystko stopuje. Może to i dobrze ;)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Planuję odwiedzić koleżankę w Cieszynie , która po jednym piwie , cudownie zamienia się w nimfomankę
Po chwili biega już bez majtek po mieszkaniu i chce się ruchać
I jak tu jej nie odwiedzić , nie wypić z nią drinka
Fajna milfka z niej z mokrą cipą
Uwielbiam obserwować jej narastającą chcicę , często zaczyna tańczyć ocierając się o mnie pupą
Po chwili jest już golutka i gotowa wejść na chuja
Zawsze miałem do niej słabość , uwielbiałem ją długo lizać

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
Obudziłam się z ogromną ochotą na proszenie ciałem o seks. Widzę to w tej chwili tak: mam ogromną, zwierzęcą wręcz ochotę na bycie użytą i jednoczesny zakaz samodzielnego dotykania się, nie mogę też dotykać swobodnie mężczyzny. Klęczę przed nim naga na podłodze i mam przyzwolenie na dotykanie wyłącznie jego nogi. Ocieram się o nią jak zwierzątko, siadam na niej, ślizgam się próbując doprowadzić do orgazmu, a gdy jestem już blisko, dostaję na otrzeźwienie z otwartej dłoni w twarz. Po chwili schemat się powtarza, a ja znowu łaszę się przy nodze.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Siedzę na przyjęciu przy stole w większym gronie, jem rozmawiam a pod stołem, dziewczyna ssie kutasa. Tryskam na buty siedzącej na przeciwko innej dziewczyny 😈
Mega. Fajnie byłoby w takim momencie jak Ci robi dobrze i zaczynasz byc coraz blizej klimaksu... patrzeć w oczy jakichś szacownych starszych osób xd

Mężczyzna

catsuit

Cichy Podglądacz
Kiedyś, nocowałem w dość dużej agroturystyce z własną stadniną. Można było się przejść bo to lato było i wszytko wyło pootwierane.
Tradycyjnie wieczorkiem poszedłem się przejść i przeszedłem przez stajnię no i przyniosłem zapach razem ze sobą, tak mnie to podkręciło, że teraz chciałbym zrobić to w takiej stajni i z bardzo długim 69 oczywiście w Lycrach.

Mężczyzna

pawwar232323

Cichy Podglądacz
Obudziłam się z ogromną ochotą na proszenie ciałem o seks. Widzę to w tej chwili tak: mam ogromną, zwierzęcą wręcz ochotę na bycie użytą i jednoczesny zakaz samodzielnego dotykania się, nie mogę też dotykać swobodnie mężczyzny. Klęczę przed nim naga na podłodze i mam przyzwolenie na dotykanie wyłącznie jego nogi. Ocieram się o nią jak zwierzątko, siadam na niej, ślizgam się próbując doprowadzić do orgazmu, a gdy jestem już blisko, dostaję na otrzeźwienie z otwartej dłoni w twarz. Po chwili schemat się powtarza, a ja znowu łaszę się przy nodze.
Jaka posłuszna, kto by pomyślał...