dziwi mnie to ze gdy juz miales okazje to wybrales inna dlaczego .....a moze przyjaciolka jednak cie trzyma na dystans tylko jako kolegeAby opowiedzieć mój ostatni sen erotyczny muszę zacząć od wstępu i wyjaśnić kto jest kim. Otóż od lat mam przyjaciółkę, którą poznałem jak miałem 17 lat, ona miała wówczas 14. Przez lata znajomości zacząłem się w niej mocno podkochiwać - dogadywaliśmy się, ma na prawdę fajny charakter i jest bardzo ładna. W sumie gdy zdobyłem się na to żeby uderzyć ona zaczęła spotykać się z kimś na poważnie. Miała wtedy 19 lat. Odpuściłem ale dalej się przyjaźniliśmy. Gdy miała 21 lat urodziła im się córka, jednak po urodzeniu dziecka przestało jej się układać w związku. Mąż (bo wzięła ślub w międzyczasie) znikał, a kiedy trzeba było jej pomóc to pomagałem ja. Bardzo się zbliżyliśmy i kiedy został ostatni krok do przejścia na inny etap ja odpuściłem. Przemyślałem wszys i uznałem, że nie nadaję się a ojca, stałego partnera i jedyne co, to bym ją skrzywdzil. To było 12 lat temu od tamtej pory ja się ożeniłem, przyjaźń ma się doskonale, a moja żona i przyjaciółka znają się i lubią (żona wie, że się w niej kochałem).
Kilka dni temu miałem sen erotyczny z nią w roli głównej. Sen tak realistyczny i tak gorący i tak dobrze zapamiętany, że kiedy się obudziłem, to miałem wyrzuty sumienia. Wiem, że nie powinienem z bo nie możemy kontrolować swoich snów, ale czułem się aż dziwnie
Kto się czubi....Zauważyłam, że kiedy łączą mnie z mężczyznami (którzy jednocześnie mi się mocno podobają) chłodne relacje, to potem w nocy mam z nimi sny o lekkim zabarwieniu erotycznym. To chyba coś w stylu: udaję przed światem, że jesteś mi obojętny, a czasami cię nie znoszę, ale tak naprawdę skrycie o tobie marzę.
nie łączyłbym tych 2 rzeczy ze sobąJa tam nie pamiętam czy mi się coś śni, ale czasem budzę się z takim potężnym wzwodem ze aż boli, czyli coś musiało być
Nigdy nie mów nigdynie łączyłbym tych 2 rzeczy ze sobą
Ooooo to no to to jest zajebisty senŚniło mi się, że chodziłam do liceum podwodnego I tam kusiłam kolegów z klasy, zwłaszcza przy zajęciach na podwodnym wf-ie - kiedy nauczyciel tylko gdzieś poszedł, to masowałam kolegów po kutasie, ocierałam się dupcią o ich pałę, dawałam im się macać, szeptali mi do uszka, że bardzo chcą mnie wyruchać, albo że wsadzą mi do buźki, bo wiedzą, że uwielbiam gorące zabawy, a potem podwijali mi czerwoną spódniczkę, i dawałam im się dymać, spuszczali się we mnie, potem kazali klęknąć i wsadzali mi do buzi, bardzo chętnie wdawałam się w takie szkolne zabawy, gdy nikt nie widzi, ogólnie to każdy mój kolega w tym śnie wiedział, że zawsze w takich momentach pójdę się z którymś zabawiać
Pewnie cholernie podniecona się obudziłaś co ??Śniło mi się, że chodziłam do liceum podwodnego I tam kusiłam kolegów z klasy, zwłaszcza przy zajęciach na podwodnym wf-ie - kiedy nauczyciel tylko gdzieś poszedł, to masowałam kolegów po kutasie, ocierałam się dupcią o ich pałę, dawałam im się macać, szeptali mi do uszka, że bardzo chcą mnie wyruchać, albo że wsadzą mi do buźki, bo wiedzą, że uwielbiam gorące zabawy, a potem podwijali mi czerwoną spódniczkę, i dawałam im się dymać, spuszczali się we mnie, potem kazali klęknąć i wsadzali mi do buzi, bardzo chętnie wdawałam się w takie szkolne zabawy, gdy nikt nie widzi, ogólnie to każdy mój kolega w tym śnie wiedział, że zawsze w takich momentach pójdę się z którymś zabawiać
Pewnie cholernie podniecona się obudziłaś co ??
Oj wcale ci się nie dziwię po takim zajebistym śnie mmmmOj tak, zanim wstałam z łóżka, to długo fantazjowałam, jak mnie ruchają od tyłu i każą klęknąć i obciągać
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Nasze gorące filmiki 😉🥵 | Seks fotki i filmy | 23 | ||
Nasze śmieszne powiedzonka :) | Poza tematem | 0 | ||
nasze kochane kobiety | Seks fotki i filmy | 5 | ||
Nasze testy piosenek | Poza tematem | 2 | ||
Nasze plany na fantazje do najbliższej zabawy solo 😉 | Fantazje erotyczne | 88 |