Chyba można.Jest coś takiego jak świadome śnienie. Takim snem przy odpowiedniej wprawie możemy sobie dowolnie kierować. Niestety przy nadmiernym pobudzeniu człowiek się budzi. Nie wiem czy można sobie wykreować erotyczny sen i jednocześnie się za bardzo nie podniecić.
Pamiętam jak miałem jakieś 15 lat chyba i któregoś dnia w telewizji leciało ,,Lekarstwo na Miłość"; potem śniła mi się oczywiście Kalina Jędrusik tzn. sen był taki że Kalina jest moją sąsiadką i przychodzę do niej po cukier czy po coś tam, ona jest w szlafroku i pantofelkach. Zgadza się i idzie do kuchni. Ja czekam, ale w końcu postanawiam działać i idę za nią. Tu sen trochę ,,przewinął się do przodu" i dalej pamiętam już jak posuwam piękną Kalinę na kanapie w pozycji klasycznej . No i to był właśnie taki sen kontrolowany bo (pomijając moją wcześniejszą decyzję) mogłem kontrolować głębokość i szybkość moich pchnięć. Szczęśliwie obudziłem się dopiero w momencie gdy ja i pierwsza dama Kabaretu Starszych Panów dostaliśmy orgazmu