• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej ekstremalny seks jaki udało wam się uprawiać?

michalaniol

Cichy Podglądacz
Po jednej z imprez, u znajomych...na jednej wersalce spałem ja, były wspólnik i jego była już żona....on totalnie najebany, jak się okazało ona upiła go specjalnie, spałem gdy nagle obudziło mnie....sssanie mojego kutasa....to była ona, zrobiła loda z połykiem, nie mineło 30 min a było jej ciągle mało...zaczęła ocierać tyłek o mnie, poczekała aż kutas wstanie i włozyła go sobie w tyłek. Ależ ona się rżnęła :) chętnie bym się z nią dziś pospotykał...

Kobieta

dagsa55

Cichy Podglądacz
Czasy studiów, z najlepszym kolegą z którym wcześniej nic nie miałam, nawet się nie całowaliśmy. Rozstałam się z chłopakiem a on z dziewczyną w tym samym czasie, więc spotkaliśmy się, żeby się wygadać i wyżalić. W trakcie piliśmy alkohol, i jakoś doszło do tego, że zrobiła się luźna atmosfera, i gadaliśmy o tym, że najlepsze lekarstwo na rozstanie to dobry mocny sex. Zaczęło się od żartów i aluzji a skończyło się na tym, że zadzwoniliśmy po "białe". To był piątek wieczór a skończyliśmy się pieprzyć w niedziele, oczywiście mieliśmy przerwy na rozmowy, może pospaliśmy ze 4h w tym czasie. Przerobiliśmy w tamten weekend chyba prawie wszystko poza jakimiś największymi hardkorami, jeśli chodzi o sex.

Mężczyzna

TAMARCEL

Cichy Podglądacz
Czasy studiów, z najlepszym kolegą z którym wcześniej nic nie miałam, nawet się nie całowaliśmy. Rozstałam się z chłopakiem a on z dziewczyną w tym samym czasie, więc spotkaliśmy się, żeby się wygadać i wyżalić. W trakcie piliśmy alkohol, i jakoś doszło do tego, że zrobiła się luźna atmosfera, i gadaliśmy o tym, że najlepsze lekarstwo na rozstanie to dobry mocny sex. Zaczęło się od żartów i aluzji a skończyło się na tym, że zadzwoniliśmy po "białe". To był piątek wieczór a skończyliśmy się pieprzyć w niedziele, oczywiście mieliśmy przerwy na rozmowy, może pospaliśmy ze 4h w tym czasie. Przerobiliśmy w tamten weekend chyba prawie wszystko poza jakimiś największymi hardkorami, jeśli chodzi o sex.
Anal też?:)

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Tych miejsc było dużo, w parki na ławce, na stacji kolejowej też na ławeczce, na plaży , na molo nad jeziorem , na przystanku autobusowym gdzie pełno aut jeździło, pod latarnia, żona całkiem naga oparta o latarnie, a ja ją od tyłu jebałem, niewiem czy ktoś nas gdzieś podglądał, ale było pięknie i napewno jeszcze wiele miejsc będzie😈😈

Mężczyzna

Ralph

Cichy Podglądacz
Na wycieczce w schronisku we wspólnym pokoju ze znajomymi ze studiów. Udawała zbyt pijaną żeby wspiąć się na górne łóżko, po czym zaczęła się do mnie dobierać 😈