Na sylwestrze w łazience u znajomych w ich kawalerce , potem powtórka na mieszkaniu u jej rodziców ( spaliśmy w 3 w pokoju bo zaprosiła koleżankę na sylwestra, potem sie okazało , że wszystko słyszała i cos tam widziała , cóż jej strata mogła się dołaczyć byliśmy podpici i napaleni więc raczej nikt by nie miał oporów )
W busie wzajemna masturbacja i lodzik
W autokarze to samo . W pociągu w przedziale mocne solidne ruchanie( widzieliśmy przez niedosunietą zasłone jak konduktorka szła na koniec pociągu i sprawdzała bilety , moze 2-3 minuty po naszym finiszu oraz ogarnięciu się wbiła na kontrolę biletów , lodzik i masturbacja w bezprzedziałowym , seks nad zalewem i nad stawem(nad stawem jak była w ciąży i miała mega chcice i nie interesowało ją czy ktoś widzi a byliśmy w takim miejscu gdzie z każdej strony można było nas zobaczyć i nie był to szybki numer bo trochę mnie w przyjemny sposób pomęczyła) na balkonie w bloku z widokiem na kompleks sportowy.
Na klatce schodowej w bloku jej rodziców. Lodzik nad Wisłą w Krakowie.
Fajne bzykanko na wyjeździe integracyjnym do Niemiec.
Na ćwiczeniach , i gdy była na kursie wyciągnąłem ją do hotelu, zrobiłem jej małą sesje zdjęć i zruchałem jak dziwke fajnie wtedy było uwielbiam jak prosi o więcej i sama się nadziewa na moją pałe.
Szybki lodzik W windzie , macanie i wzajemna masturbacja w kinie w rzędzie połowie sali. To samo w jacuzzi i basenie
lubię podpuszczać i podkręcać mój skarbuś