Nie wiem czy to fetysz ale lubię kupować hot ciuszki Przyjaciółce...baardzo krótkie sukienki,wysokie szpile.
W myśl zasady: jeden kupuje,drugi zdejmuje
Spotkanie w skąpych strojach, które nie mogłyby niczego ukryć. Jakaś przyjemna rozmowa przy herbatce, partia szachów czy inna gierka. Tak aby budować i utrzymać przyjemne seksualne napięcie i rozejść się do domów
Mnie też to bardzo, bardzo kręci - choć nie traktowałbym tego w kategorii fetyszu.
Masa moich fantazji była i jest związana właśnie z igraszkami pod prysznicem, w wannie, jacuzzi i basenie. Miałem też mnóstwo erotycznych snów w tych klimatach.
Mnie też to bardzo, bardzo kręci - choć nie traktowałbym tego w kategorii fetyszu.
Masa moich fantazji była i jest związana właśnie z igraszkami pod prysznicem, w wannie, jacuzzi i basenie. Miałem też mnóstwo erotycznych snów w tych klimatach.
Mam ochotę pobawić się stópkami koleżanki, której nie widziałem już dobre kilka lat, wypić kilka drinków i w trakcie masażu powiedzieć jej jak wiele razy marszczyłem freda myśląc o niej w czasach, kiedy jeszcze razem imprezowalismy tworząc wspólnie zgraną ekipę
Miałem okazję tego doświadczyć z poprzednią dziewczyna. Nie miała nic przeciwko do takich zabaw. Zrobiłem siedzenie (smotherbox) pudełko do siedzenia na twarzy i gdy musiała popracować z laptopem to zamiast krzesła biurowego używała tego właśnie pudełka . Moja głowa była w środku a ona siadała sobie wygodnie wtedy mogłem robić co chciałem i czuć zapach słodkości. Z obecną średnio mi to wychodzi zależy od nastroju
Ojej jak sobie przypomnę jak mi moja mokrą cipką sidała na twarzy to odrazu się robi większy. No nic więcej nie potrzeba na grę wstepna nic ociekającą soczkiem cipka
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.