• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

_Laszek_

Cichy Podglądacz
Odmowa orgazmu, ale tego typu, aby się kochać, doprowadzić partnerkę może nawet do kilku orgazmów, ale aby samemu nie skończyć, przyjemność tylko dla Pani, a dla mnie dopiero na następny dzień lub za dwa dni, po następnych uniesieniach mojej Pani.

Kobieta

GymGirl

Cichy Podglądacz
aktualnie mam ochotę na mnóstwo fetyszy, od smierdzących stóp w skarpetkach, po anal, rimming i pissing. I tu pytanie, i liczę że wypowiedzą się głównie panie, Jak bardzo nie lubicie fetyszu stóp, a jeżeli do samego fetyszu stóp nic nie macie, to czy przeszkadzałby wam fetysz zapachu i skarpetek?
Mnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D

Mężczyzna

Szczep

Podrywacz
Mnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D
Ciekawy fetysz 🤔

Mężczyzna

CichyBi

Cichy Podglądacz
Tego jeszcze nie słyszałem, ale w zasadzie nie jest to nic strasznego 😆

Mężczyzna

Martin 101

Podrywacz
Pierwszy raz słyszę o takim fetyszu , znając życie jest dużo fajnych i mało popularnych fetyszy.