Może na kam się zabawimy ?Ja zabawiłabym się w dziwkę i klienta, marzy mi się, żeby facet wsunął mi kasę w czerwoną kabaretkę, i kazał mi zabawić się jego kutasem na kolanach![]()
Osiemnaście lat i od huja miesięcy…Ja jestem jak wszyscy w tym samym wieku XXI - ale już opijałam 40![]()
Mnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;Daktualnie mam ochotę na mnóstwo fetyszy, od smierdzących stóp w skarpetkach, po anal, rimming i pissing. I tu pytanie, i liczę że wypowiedzą się głównie panie, Jak bardzo nie lubicie fetyszu stóp, a jeżeli do samego fetyszu stóp nic nie macie, to czy przeszkadzałby wam fetysz zapachu i skarpetek?
Ciekawy fetyszMnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D
Tego jeszcze nie słyszałem, ale w zasadzie nie jest to nic strasznegoMnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D
Pierwszy raz słyszę o takim fetyszu , znając życie jest dużo fajnych i mało popularnych fetyszy.Mnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D
Poważnie? Idealny materiał na żonęUwielbiam to robić stopami. Lubię jak twardnieje pod moim stopami.
Kogo obchodzi co jest akceptowalne w społeczeństwie?Na coś społecznie nieakceptowalnego![]()
Wbrew pozorom wiele osób.Kogo obchodzi co jest akceptowalne w społeczeństwie?
Normy są nudne.Wbrew pozorom wiele osób.
Zgadzam sięNormy są nudne.
Dlatego zawsze lepiej robić to co lubisz ale czy to co jest akceptowalne przez społeczeństwoZgadzam się![]()
Mój fetysz jest raczej mało akceptowalny przez społeczeństwo, ale robię to co lubięDlatego zawsze lepiej robić to co lubisz ale czy to co jest akceptowalne przez społeczeństwo
Np na co? Jak tu się krępujesz pisz na prvNa coś społecznie nieakceptowalnego![]()
Nie mam z tym problemu. Raczej chodzi o znalezienie osoby, która ma podobne podejście.Dlatego zawsze lepiej robić to co lubisz ale czy to co jest akceptowalne przez społeczeństwo
Zgodze się, nie łatwo znaleźć osoby z podobnym myśleniem co nie oznacza że nie warto szukaćNie mam z tym problemu. Raczej chodzi o znalezienie osoby, która ma podobne podejście.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 39 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 29 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 | |
R | Jaki mastrubator polecacie dla mężczyzny? | Akcesoria erotyczne | 5 | |
A | Jaki bezdotykowy masażer łechtaczki na prezent? | Akcesoria erotyczne | 8 |