• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na jaki fetysz masz teraz ochotę?

Mężczyzna

_Laszek_

Cichy Podglądacz
Odmowa orgazmu, ale tego typu, aby się kochać, doprowadzić partnerkę może nawet do kilku orgazmów, ale aby samemu nie skończyć, przyjemność tylko dla Pani, a dla mnie dopiero na następny dzień lub za dwa dni, po następnych uniesieniach mojej Pani.

Kobieta

GymGirl

Cichy Podglądacz
aktualnie mam ochotę na mnóstwo fetyszy, od smierdzących stóp w skarpetkach, po anal, rimming i pissing. I tu pytanie, i liczę że wypowiedzą się głównie panie, Jak bardzo nie lubicie fetyszu stóp, a jeżeli do samego fetyszu stóp nic nie macie, to czy przeszkadzałby wam fetysz zapachu i skarpetek?
Mnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D

Mężczyzna

Messy Martin

Biegły Uwodziciel
Mnie osobiscie kreca skarpetki, ostatnio robiac to z jednym chlopakiem jak chcial sciagnac te białe długie z Nike jak to teraz jest moda, to mówie zostaw, a że to było po całym dniu to zapach już był haha, ogolne wrażenia były super ^^ swoje też zostawiłam ;D
Pierwszy raz słyszę o takim fetyszu , znając życie jest dużo fajnych i mało popularnych fetyszy.