Mam tak samo.Żeby jakaś napalona Kobieta usiadła mi teraz na twarzy i pozwoliła zająć się obiema dziurkami. Uwielbiam to i niesamowicie mnie to podnieca.
Mam tak samo.Żeby jakaś napalona Kobieta usiadła mi teraz na twarzy i pozwoliła zająć się obiema dziurkami. Uwielbiam to i niesamowicie mnie to podnieca.
Może masz siostrę/kolezanke, która jest wolna i też lubi takie zabawy ;p nic tylko pozazdrościć Twojemu facetowi tego jak kobieta dba o niegoMam ochotę i to zrobię. Jak wrócę do domu to po kąpieli ubiorę bodystocking. Tak będę oczekiwać z obiadem na męża.
Mam siostręMoże masz siostrę/kolezanke, która jest wolna i też lubi takie zabawy ;p nic tylko pozazdrościć Twojemu facetowi tego jak kobieta dba o niego![]()
Kurde... Kolejny szczęściarz ;pMam siostrę
Również mężatka. Również z temperamentem![]()
Oczywiście.Kurde... Kolejny szczęściarz ;p
Moja znajoma, też ma taki fetysz,że tylko spotyka się z małolatami.Kręcą mnie małolaci. To głupie, ale na gusta, fetysze nie ma się wpływu.
To nie tak, że inni nie mają szansy.
Nie jestem sama w tym syfieMoja znajoma, też ma taki fetysz,że tylko spotyka się z małolatami.
Też pisałem do admina wielokrotnie to forum ma jedną wielką wadę brak administracjiCzy jest tu administrator, który zrobiłby porządek z tym i podobnym spamem? Pojawia się na forum od niedawna?
Ja bym chciał żeby laska przez masturbację zlała się na mnieJa zabawiłabym się w dziwkę i klienta, marzy mi się, żeby facet wsunął mi kasę w czerwoną kabaretkę, i kazał mi zabawić się jego kutasem na kolanach![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Jaki filmy oglądacie podczas masturbacji? | Masturbacja | 20 | |
![]() |
Jaki powinien być facet do zabaw online? | Seks | 47 | |
![]() |
Jaki był największy... | Seks | 59 | |
J | Jaki środek na pewną erekcję? | Porady seksualne | 19 | |
R | Jaki mastrubator polecacie dla mężczyzny? | Akcesoria erotyczne | 5 |