Sama przyjemność ,uwielbiam lizać, jak znudzi się zabawa cycuszkami, klękam przed moją panią i proszę aby się wypięła i rozkazała wylizać dupcie, a jak dobrze się sprawie to cipunie
Porwałbym kobiete. Oczywiście wszystko umówione i bez przesadnego używania siły. . Myśle,że z jakiegoś publicznego miejsca spokojnie można bez zwracania uwagi. Juz w drodze do auta zacząłbym ją dominować. A przed wyjechaniem z parkingu siedziałaby bez z podartymi rajtkami. Odjechać w losowo wybranym kierunku i znależć miejsce gdzie mógłbym ją zerżnąć jak ostatnią kurwe. pełen spontan przecież to porwanie.I zajechaną jak stara dorożka wypierdolić z auta pod domem. Haha. Ale byłoby przepraszania na następny dzień.
Ja mam ochotę zabrać jakąs laskę do przebieralni w sklepie, wypiąć się i kazać jej wylizać odbycik, po czym spuścic jej się na twarz i kazać jej wyjść bez wytarcia spermy
Najpierw rucham masturbator (sztuczna cipa), a moja partnerka przygląda się i wyjmuje czasem kutasa, żeby go ssać. Po jakimś czasie zaczynam ruchać jej cipkę na zmianę z masturbatorem aż do spustu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.