Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Sama przyjemność ,uwielbiam lizać, jak znudzi się zabawa cycuszkami, klękam przed moją panią i proszę aby się wypięła i rozkazała wylizać dupcie, a jak dobrze się sprawie to cipunie
Porwałbym kobiete. Oczywiście wszystko umówione i bez przesadnego używania siły. . Myśle,że z jakiegoś publicznego miejsca spokojnie można bez zwracania uwagi. Juz w drodze do auta zacząłbym ją dominować. A przed wyjechaniem z parkingu siedziałaby bez z podartymi rajtkami. Odjechać w losowo wybranym kierunku i znależć miejsce gdzie mógłbym ją zerżnąć jak ostatnią kurwe. pełen spontan przecież to porwanie.I zajechaną jak stara dorożka wypierdolić z auta pod domem. Haha. Ale byłoby przepraszania na następny dzień.
Ja mam ochotę zabrać jakąs laskę do przebieralni w sklepie, wypiąć się i kazać jej wylizać odbycik, po czym spuścic jej się na twarz i kazać jej wyjść bez wytarcia spermy
Najpierw rucham masturbator (sztuczna cipa), a moja partnerka przygląda się i wyjmuje czasem kutasa, żeby go ssać. Po jakimś czasie zaczynam ruchać jej cipkę na zmianę z masturbatorem aż do spustu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.