Jest kilka różnych w zależności od nastroju i ochoty. Ale podejrzewam, że na ten czas to podobnie jak @NiegrzecznaAshley, albo w momencie gdzie partnerka gdzieś się zablokowała. Tak zupełnie przypadkowo
Ja mam ochotę na to żeby, trzy kutasy zaspokoiły każda dziurkę jednej dziewczyny. Na zmianę każdy w każda poznając od środka i na koniec spust od każdego, na twarz tej szczęściary
Witam jestem tu nowy. Tak czytam te wasze watki no zboczeni jesteście tak jak ja.
Mam taką niesamowitą ochotę wylizać jakies ślicznej pani cipeczke i nie tylko . Uwielbiam zabawy kocham sprawiać przyjemność kobiecie ....mmm ..
Mam dziś straszną ochotę żeby obciągnąć jakiegoś kutasa. Żeby dotykać się nim po twarzy, lizać, całować. Swoim się trochę pobawiłem, ale to nie to samo.
Chciałbym również aby obciągały mi dwie dziewczyny. Tak, że kutas byłby cały mokry od ich śliny
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.