@Barteq1 ,jak jeszcze raz przeczytam taki tekst to Ci do dupy nakopieAle chodzi o to, że jeśli zacznę swoje życie seksualne, to późno, bo mam już 28 lat, a kobiety w takim wieku lub zbliżonym raczej niczym nie zaskoczę

@Barteq1 ,jak jeszcze raz przeczytam taki tekst to Ci do dupy nakopieAle chodzi o to, że jeśli zacznę swoje życie seksualne, to późno, bo mam już 28 lat, a kobiety w takim wieku lub zbliżonym raczej niczym nie zaskoczę
Dobry argument@Barteq1 ,jak jeszcze raz przeczytam taki tekst to Ci do dupy nakopie. Russell Crowe nie skończył szkoły aktorskiej i jest świetnym aktorem.Morgan Freeman zrobił karierę po 50 roku życia a Al Pacino zostanie ojcem w wieku 83 lat.A Ty biedaku masz takie dylematy w wieku 28 lat!
Slavo ja miałem 30, ale przedtem "nie byłem niewinny"W wieku 28 lat brałem ślub z moją ukochaną żoną. Teraz jestem po 50 i dalej ją kocham i szaleję za nią do nieprzytomności. W przyszłym miesiącu mamy 25 po ślubie. Jeszcze jakieś przykłady mam przytaczać?
Ja tylko tłumaczyłem koledze, dlaczego jako teoretyk szukam protipów na to, żeby jeśli znajdzie się partnerka, nie być nudnym w łóżku@Barteq1 ,jak jeszcze raz przeczytam taki tekst to Ci do dupy nakopie. Russell Crowe nie skończył szkoły aktorskiej i jest świetnym aktorem.Morgan Freeman zrobił karierę po 50 roku życia a Al Pacino zostanie ojcem w wieku 83 lat.A Ty biedaku masz takie dylematy w wieku 28 lat!
Wyłącz czasami opcje "myślenie" a włącz spontan i intuicjęJa tylko tłumaczyłem koledze, dlaczego jako teoretyk szukam protipów na to, żeby jeśli znajdzie się partnerka, nie być nudnym w łóżkuChodzi o to, że inni panowie w moim wieku pewnie wiedzą już więcej na ten temat, raczej nie trafię na kobietę bez doświadczenia, i żeby nie wypaść blado, wolę czytać o różnych sposobach na sprawienie kobiecie przyjemności - i jako teoretyk zastanawiam się, czy wywołania squirtu idzie się nauczyć, czy to zawsze jest kwestia szczęścia
Myślenie nie jest pokarmem uczucia - to moje własne.Wyłącz czasami opcje "myślenie" a włącz spontan i intuicję![]()
Aha nie wyuczone.Myślenie nie jest pokarmem uczucia - to moje własne.
Znam to z autopsji i walczę z cholerstwem wszelaką bronią.Myślenie nie jest pokarmem uczucia - to moje własne.
Bezskutecznie, na sczęście- tu kilka emotek ale dostałem po łapach..... wiec na sucho.Znam to z autopsji i walczę z cholerstwem wszelaką bronią.
Ale że też za dużo myślisz czy co?Znam to z autopsji i walczę z cholerstwem wszelaką bronią.
Zdecydowanie za dużo.Nie zawsze się opłaca.Czasami trzeba dać się ponieść emocjom.Ale że też za dużo myślisz czy co?
Coraz bardziej skutecznie.... mów mi WiedźminBezskutecznie, na sczęście- tu kilka emotek ale dostałem po łapach..... wiec na sucho.
Aha.....Coraz bardziej skutecznie.... mów mi WiedźminA emotki to takie nasze współczesne pismo klinowe.....nawet nimi trzeba umieć się posługiwać bo inaczej po łapach
![]()
Na seks zawsze mam ochotę, jednak czekam cierpliwie na żonę kusząc ja ile mogę.Mam teraz ochotę na dobry sex. Mąż wiecznie w pracy, a ja sama.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 180 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
G | Czy po treningu macie większą ochotę na seks? | Seks | 0 |