• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
Na porządne wypieszczenie kobiety. Na dużo gorących i namiętnych pocałunków z nią. Całowałbym jej szyję, kark, ramiona, obojczyki... Pieściłbym piersi, ssał i lekko przygryzał sutki. Zszedłbym pocałunkami po brzuchu niżej do wewnętrznej strony ud. Potem bym jej zaczął robić zajebistą minetkę żeby jęczała z przyjemności i prosiła żeby nie przestawać. Lizałbym szparkę a dłonią masował łechtaczkę. Naślinionym palcem drugiej dłoni drażniłbym jej odbyt...

artekcc

Cichy Podglądacz
Na szybki spontaniczny sex z nieznajomą, bez słowa...najlepiej w jakimś miejscu gdzie istnieje duże ryzyko nakrycia/podglądania.. posmakować jej nieprzygotowanej cipki, słuchać jęków rozkoszy..widzieć naturalna reakcje ciała, podniecenie, pożądanie..

Mężczyzna

Lvl44

Cichy Podglądacz
Żeby teraz przyszła do mnie koleżanka żony i wśliznęła się pod kołdrę na naszym łóżku. Pod nią zdjęła by stanik i majteczki po czym podała by mi swój telefon na którym była by wiadomość od mojej żony z zaproszeniem do mnie. Chwilę potem dostałbym wiadomość od żony która jest w pracy, z pytaniem czy podoba mi się prezent urodzinowy. Ech, to tylko takie urojenia... 🤪

FabianOlo

Cichy Podglądacz
Na porządny masaż mojego całego obolałego ciała po wczorajszych wysiłkach i żeby na koniec masażystka zajęła się moim kutaskiem. Najpierw ustami, a potem żeby usiadła na niego i ujeżdżała go, aż bym jej cipeczki nie wypełnił spermą 😈