• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Tak sobie leżałam, i się rozmarzyłam ;) Myślałam sobie o tym, jak mój kolega, z którym dziś pisałam, przychodzi do mnie, otwieram mu drzwi, i już w progu się gorąco całujemy, zamyka drzwi, maca mnie po dupci przez spódniczkę, ja się wypinam, masuję mu pałę przez spodnie, po czym on mówi mi seksownie, że jestem niegrzeczną dziewczynką, a ja patrzę na niego gorąco, rozpinam mu pasek od spodni, on mi mruczy, że mam się nim zająć, nazywa mnie swoją kurewką, a ja schodzę niżej, wyjmuję mu go ze spodni, on mówi do mnie, że lubię mu ciągnąć, nazywa małą dziwką do obciągania, a ja biorę jego kutasa do buźki i robię mu dobrze ;)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
z którym popełniam swoje fantazje (chciałabym spełnić większość)
Tzn. jakie to fantazje?
Ja chciałbym spotkać kobietę, z którą spełniam swoje fantazje, choć na razie od długiego czasu jestem sam. Fantazje takie jak np. wspólna kąpiel z dużą ilością piany, facesitting, pegging, zabawy w lekarkę/pielęgniarkę i pacjenta (z odpowiednimi strojami i akcesoriami, oczywiście), klapsy, wiązanie oraz wypróbowanie wszystkich możliwych, przyjemnych pozycji seksualnych.
I dobrze by było, gdyby to kobieta wychodziła z inicjatywą erotycznych zabaw, uwodziła mnie i prowokowała.