• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

Duch71

Erotoman
Nio powiedzmy , że już zrekompensowałeś swoje gapciostwo:sneaky::p

Naprawdę? 😛

tenor.gif

Kobieta

Rikke

Dominujący
A to nie jest angielski tekst wrzucony na translatora, spisany na żywca z finezyjnie dodanymi błędami własnymi?
Obstawiam, ze to taki rebus dla drugiej połowy: "Zgadnij kochanie na co mam dzis ochote?" i tu tekst z translatora:rolleyes: Jak kochanie zgadnie to seksior, a jak nie, to miesieczny post bo foch😁

Miałabym ochote na seks w plenerze, w jakims lesie na przykład podczas spaceru, albo spontan nad jeziorem... 😊

Kobieta

mrumru

Erotoman
Ja teraz zaczoł bym od masażu z dużą ilością olejku...
Mój Języczek delikatnie Suwałki kup mu że twoim nogi wylądował by w cipeczce Elizabeth długo przydałaby się z rozkoszy później zawołał bym kolegę z którą oprócz mielibyśmy cię na dwa kutasy ostro w każdą dziurę akty krzyczała poprosiła byś o więcej....
A można po polsku?

FianceMan29

Cichy Podglądacz
@Rikke przyjmuj wszystko ze stoickim spokojem.

Mam ochotę na długie namiętne pocałunki podkręcające atmosferę. Na delikatne przygryzanie szyi. Na dreszcz podniecenia pojawiający się po tym. A potem na puszczenie hamulców. Na to mam ochotę...
Dołożyłbym namiętne spojrzenia w blasku świec. Cichą muzykę w tle.
Całowanie się tak długo, aż nie wytrzymam...