• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Jedynytaki99

Cichy Podglądacz
Ja teraz zaczoł bym od masażu z dużą ilością olejku...
Mój Języczek delikatnie Suwałki kup mu że twoim nogi wylądował by w cipeczce Elizabeth długo przydałaby się z rozkoszy później zawołał bym kolegę z którą oprócz mielibyśmy cię na dwa kutasy ostro w każdą dziurę akty krzyczała poprosiła byś o więcej....

Kobieta

Rikke

Dominujący
Mam ochote na powtorke w wczoraj, ze szczegolnym naciskiem na seks oralny z lodami smietankowymi:devilish:😊

Tak nawiasem mowiac fajne to forum, ale czasem ma sie ochote walnac czołem w sciane... @Kuba1896, ok kazdy lubi co innego ale litosci...gwałcisz tymi grafikami elementarne poczucie estetyki :rolleyes:
@Jedynytaki99 a ty wez sie ogarnij i przestan wszedzie wpieprzac swoje anonse! :mad:
Ja teraz zaczoł bym od masażu z dużą ilością olejku...
Mój Języczek delikatnie Suwałki kup mu że twoim nogi wylądował by w cipeczce Elizabeth długo przydałaby się z rozkoszy później zawołał bym kolegę z którą oprócz mielibyśmy cię na dwa kutasy ostro w każdą dziurę akty krzyczała poprosiła byś o więcej....
Krzyczałaby, krzyczała... tyle tylko ze nie przez te dwa kutasy, ale przez to co napisałes powyzej:rolleyes: Zastanawiam sie czy to totalna ignorancja i lenistwo, aby dokonac korekty wlasnego wpisu, czy po prostu wtorny analfabetyzm?

Kobieta

Rene93

Erotoman
@Rikke przyjmuj wszystko ze stoickim spokojem.

Mam ochotę na długie namiętne pocałunki podkręcające atmosferę. Na delikatne przygryzanie szyi. Na dreszcz podniecenia pojawiający się po tym. A potem na puszczenie hamulców. Na to mam ochotę...

Mężczyzna

Duch71

Erotoman
Krzyczałaby, krzyczała... tyle tylko ze nie przez te dwa kutasy, ale przez to co napisałes powyzej:rolleyes: Zastanawiam sie czy to totalna ignorancja i lenistwo, aby dokonac korekty wlasnego wpisu, czy po prostu wtorny analfabetyzm?

A to nie jest angielski tekst wrzucony na translatora, spisany na żywca z finezyjnie dodanymi błędami własnymi? 😂