• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Marekcyberski

Cichy Podglądacz
Na sex z moją o 10 lat starszą koleżanką z byłej pracy. Szczupła, zgrabna brunetka, z zajebiście długimi nogami. Wziąłbym ją na biurko i zaczął od minetki, potem rżnąc od przodu gryząc w cycki i szyję.

Kamcia78

Cichy Podglądacz
Sorry że nie na temat ale jak macie takie fantazje to może ktoś z Was mi powie po brazylijsku to jaki to seks jest ?

Mężczyzna

seba77

Erotoman
chętnie bym Ci powiedział gdybym tylko wiedział ;)
Nigdy nie słyszałem chyba o tym ale jakkolwiek to jest to chętnie sie dowiem razem z Tobą ;)

Mężczyzna

seba77

Erotoman
Gdyby to onzaczało te wszystkie pozycje co wstawiła w innym wątku Rene to chętnie bym się chciał przekonać :D

DreamFucker

Cichy Podglądacz
Na to, zeby zabawic sie z facetem w dzi.wke i klienta, i on kazalby mi kleknac i zrobic mu loda, nazywajac mnie swoja kure.wka ;)

Zdecydowanej su.ki to aż miło posłuchać...
Z chęcią wynajmę taką oddaną kur.wę, takich to ze świecą szukać. Tak, będziesz przede mną klęczała, ale z rękami z tyłu i bardzo, bardzo długo ;)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Na to, zeby usiasc facetowi na kolanach okrakiem, przodem do niego, zeby mi wsadzil swoj palec do buzki, zeby mi wymruczal, ze zaraz bede miala w niej co innego, nazywajac mnie swoja obciagara, po czym szepcze mi do uszka, ze gdy sie juz nim zajme, to po tym mnie mocno przerucha od tuly przy scianie, z klapsami i ciagnieciem mnie za wlosy ;)

Zdecydowanej su.ki to aż miło posłuchać...
Z chęcią wynajmę taką oddaną kur.wę, takich to ze świecą szukać. Tak, będziesz przede mną klęczała, ale z rękami z tyłu i bardzo, bardzo długo ;)

Poszlo pw ;)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Ashley, założyłaś bardzo interesujący hot-temat! :)

Na co seksualnego mam teraz ochotę? Hm.. w sumie poranny seks rozbudził apetyt na dużo więcej, więc aktualnie mam chrapkę na mokre lizanko takie z języczkiem w cipce aż do samego orgazmu ^^

Obstawiam, że byłaby ostra jazda bez trzymanki ;)

Ashley jest 100% kobietą, gwarantuję :)

Kiedy tylko chcesz

trybel1

Biegły Uwodziciel
Ja chciałbym się spotkać ze śliczną , młodą , nieznajomą dziewczyną , która zdejmie ubranie , golusieńka wygodnie się ułoży i powolutku , delikatnie będzie się dla mnie pieścić. Będę leżał między jej gładziutkimi udami , czekając na każdą kropelkę soczku spływającą na jej pupę. Będę ją zlizywał , delikatnie pieścił języczkiem pupę a kiedy będzie już trochę rozgrzana i podniecona , usiądzie na moją twarz. Lubię kiedy jest cała mokra i pachnąca

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Ja na obecną chwilę chciałbym być w towarzystwie kobiety, która jest bliska moim upodobaniom i np. móc siedząc nad jeziorem czy w jakimś miejscu gdzie nikt nas nie zobaczy, wsadzić jej dłoń w majtki i delikatnie palcem wskazującym dotykać jej łechtaczki, krążąc po ściankach i w górę i w dół zataczając kółeczka. Tak co ileś kółeczek wsadzić jej palca do cipki i wyciągnąć powolnym ruchem.

N

nomitabe

Guest
Ja na obecną chwilę chciałbym być w towarzystwie kobiety, która jest bliska moim upodobaniom i np. móc siedząc nad jeziorem czy w jakimś miejscu gdzie nikt nas nie zobaczy, wsadzić jej dłoń w majtki i delikatnie palcem wskazującym dotykać jej łechtaczki, krążąc po ściankach i w górę i w dół zataczając kółeczka. Tak co ileś kółeczek wsadzić jej palca do cipki i wyciągnąć powolnym ruchem.
dobry pomysł ;-) a dwie łapki w jednych majtkach tez sie zmieszczą? ;-))))

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
dobry pomysł ;-) a dwie łapki w jednych majtkach tez sie zmieszczą? ;-))))
a to zależy, swego czasu kiedyś miałem takie przyjemności, takie możliwości i podobało mi się to bardzo, lubiłem w ten sposób podniecać i dawać do zrozumienia komuś, że mi też to sprawia przyjemność