• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

donmatheodon

Cichy Podglądacz
Ja chciałbym spotkać się na weekendowy seks z koleżanką, dobrze zjeść napić się i uprawiać cała noc seks , a później z rana i po południu;p

Kobieta

Rozpalona Cassandra

Cichy Podglądacz
Teraz mi chodzi po głowie taka superowa fantazja, i to chyba moja ulubiona ❤️ A mianowicie: jak wśród moich zaufanych kolegów i przyjaciół płci męskiej jestem taką dziweczką dla nich, nie zdzieram z nich wiele, ale jakaś ustalona kwota indywidualnie, według tego, ile czasu razem rozrabiamy za każdym razem. Pierwsza zawsze piszę do nich SMSa ja, po kolei w ich kolejności alfabetycznej. Najpierw do jednego, i jak może przyjechać, to git. Jeśli akurat nie może, to wysyłam do kolejnego w kolejności. Daję im tą wiadomością znać, że mam teraz wolny czas, i że zrobiłam się bardzo napalona ;) I gdy odpisze, że już jedzie do mnie, to szykuję się (różne przebrania, opcje makijażu, stroje, szpilki, opaski na głowę, itp). I pewnego dnia przychodzi kolej tego dobrego kolegi, do którego mam słabość 😊 Pisze, że ma czas, i żebym szykowała wszystkie dziury i cyce, bo długo nie rozrabiał, i jest bardzo napalony 🔥 Czekam z dużą niecierpliwością na niego, szykując się na to spotkanie gorąco... 😍