• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Mężczyzna

husarAli123

Seks Praktykant
Na hiszpana od kobiety z dużym naturalnym biustem, takim z 70D albo i większym (taki jak ma Stella Cox albo Marina Visconti). Nasmarowałbym oliwką, wsunąłbym kutasa i powoli posuwał góra dół albo ona by powoli ruszała piersiami góra dół aż do wystrzału

C

col.Greg

Guest
Bardzo powoli całować moją ukochaną. Najpierw w powieki, w szyję pod uszkami. W karczek tak żeby czuła mój oddech na twarzy, gdy usta będą wędrowac w jego stronę.
Potem poprosić aby wysunęła języczek i wtedy zacząć ją całować w usta. Tak właśnie. z jej językiem w moich.....

Gdy skończymy to całowanie usłyszeć, żebym poczekał z drinkiem na tarasie bo ona musi coś założyć. Gdy wróci zobaczyć, że ma na sobie białą koszulę typu męskiego ale z takimi pęknieciami z boku i nic więcej.

I wtedy mam ochotę wziąć ją na kolana, ale tak aby usiadła przodem do mnie...:devilish:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
@col.Greg powoli odstawiasz drinka i bierzesz swoją ukochaną na kolana. Czujesz jak pod delikatną bawełną białej koszuli jej sutki twardnieją w odpowiedzi na subtelne pieszczoty twoich dłoni błądzących po nagim ciele okrytym jedynie skąpym materiałem. Napawasz się tą chwilą, wsłuchując jednocześnie w jej przyspieszony oddech. Bardzo, bardzo powoli odpinasz guziki, jeden za drugim. Dostrzegasz jak kochanka odchyla głowę i coraz mocniej wygina swe gibkie ciało w tył. Koszula rozchodzi się na boki i odsłania jej nagie, krągłe sterczące piersi. Obejmujesz je dłońmi. Nie mogąc oprzeć się pokusie chwytasz uwodzicielskie kobiece kształty, tak by zbliżyć je ku sobie. Napawasz wzrok i z westchnieniem rozkoszy opadasz twarzą wprost na wspaniały biust. Obsypujesz dekold delikatnymi pocałunkami, jednak pragnienie staje się coraz silniejsze i do głosu dochodzi twoja męska zachłanność. Lepki język co rusz oplata rozkosznie nabrzmiałe, zaróżowione brodawki, które zasysasz i podszczypujesz wargami. Czując pod językiem przyśpieszone bicie serca swojej kobiety pragniesz podarować jej tego wieczora maksimum rozkoszy. Słyszysz jej urywany, delikatny oddech a w twojej głowie pojawia się jedna myśl "Chwilo trwaj..." i wypowiadasz słowa:
- Jesteś piękna skarbie. Dziś zrobię dla ciebie wszystko... rozkazuj królowo.
- Grze...😉sznie zanieś mnie do sypialni - odpowiedziała kobieta.
...

Ostatnia edycja:
Kobieta

Ellena

Podrywacz
że ma na sobie białą koszulę typu męskiego ale z takimi pęknieciami z boku i nic więcej.

I wtedy mam ochotę wziąć ją na kolana, ale tak aby usiadła przodem do mnie...:devilish:
Lubię czytać co byś zrobił swojej ukochanej, to podniecające, jednak jeszcze bardziej uwielbiam czytać jak kreatywnie odpisujesz garderobę, była już firanka, koturny a teraz koszula z pęknięciami na bokach.
Ale sam poranek na tarasie piękny
💋

C

col.Greg

Guest
Ellena Fajnie jest wyobrazić sobie jak robię zakupy w sklepie z erotyczną bielizną i dialog ze sprzedawczynią;)