• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na co seksualnego macie teraz ochotę?

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Na to, zeby mnie facet wydymal w kazda dziureczke, zeby ciagnal mnie podczas tego za wlosy i szeptal mi do uszka, ze jestem jego niegrzeczna szm.ata i ze bardzo lubi sie we mnie zaspokajac ;)

Onicrazy

Cichy Podglądacz
Ja mam teraz ochotę żeby z Panem X pieprzyc moja partnerkę. Po ostatnim razie praktycznie cały czas szukamy kogoś nowego.. Apetyt wzrasta z każdą osoba która się odzywa, spotka się...

F

fryzjer1986

Guest
Mam ochotę ogolić bardzo futrzastą cipkę, ale taką naprawdę bardzo krzaczastą. Najpierw elektryczną maszynką na jeżyka, potem minetka, a potem golenie na gładko i znowu minetka :)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
Mam ochote usiasc facetowi na kolanach przodem i okrakiem, masowac mu pale przez spodnie i zeby on wsadzil mi paluszki do dziureczki, i mruczelibysmy sobie rozne niegrzeczne rzeczy ;)