Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Na to, zeby facet stanal za mna, dotknal kutasem mojej dupci, a ja bym ja wypiela i sie nia o niego ocierala, a facet by mi macal cycuszki, szepczac mi do uszka, jaka jestem niegrzeczna ku.rwa
Na to, zeby facet stanal za mna, dotknal kutasem mojej dupci, a ja bym ja wypiela i sie nia o niego ocierala, a facet by mi macal cycuszki, szepczac mi do uszka, jaka jestem niegrzeczna ku.rwa
Mam ochotę na spędzenie kilku godzin na saunie z kobietą, która będzie uwodzić mnie wzrokiem pod baldachimem w trakcie relaksu... zsuwając powoli ręcznik ze swoich piersi i siadając na moich biodrach....... Oj byłaby to długa historia Zakończona nutką rozkoszy
Ja byłem dzisiaj na siłowni, potem na saunie i fantazjowałem że spotka mnie tam jakaś miła przygoda ^^ na przykład że jakaś pani poprosi żebym zdjął ręcznik z bioder
nakręcona, aby znów poczuć ostre lizanie mojej muszelki przez jednego pana z tego forum właśnie o tobie mysle łobuzie i wiem ze to czytasz i trenujesz swoj jezyczek
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.