Znaczy jest szansa że dostaniesz z nogiOne lezy teraz w łóżku z laptopem, zajeta. a ja korzystam z chwilowej nieuwagi i zaczynam całować jej stopy, za czym nie przepadała. Zanim się zorientuje......
Będzie sie bała o lapsa, juz ja ją znamZnaczy jest szansa że dostaniesz z nogi
Romantycznie się zrobiło...Lizać kark i całować potylicę i czuć i smakować Jej spocone pragnieniem ciało z tą śmiałą delikatnością - mrrr...
Soczki z cipki rozumiem ale sperme? Jesteś facetem chyba żeAby tłum twardych kutasów spuszczał się do mojego gardła, bo uwielbiam spermę!
To też w drugiej kolejności.Soczki z cipki
A ile ty masz lat ?Na znajomosc z parą okoko 50lat
Świetnie byłoby móc popatrzećLizać kark i całować potylicę i czuć i smakować Jej spocone pragnieniem ciało z tą śmiałą delikatnością - mrrr...
Mam niesamowitą ochotę, by poczuć jego zapach, ten charakterystyczny podczas seksu, dodatkowo zmieszany z nutą bazy jego wody toaletowej, najlepiej na misjonarza by był blisko, bym mogła wtulić twarz w jego szuje, klatkę, włosy, szeptać mu do ucha jaki jest doskonały i jak bardzo go pragnę. Bym czułą jego siłę, chcę poczuć jak zaczyna tracić nad sobą kontrole, przyśpiesza, jak napinają się jego mięśnie, usłyszeć i poczuć jego szybszy oddech. chcę go objąć ramionami i udami by mi nigdzie nie uciekł, a a kiedy dojdziemy leżeć tak sobie jeszcze dłuższy czas, podczas kiedy będę go całowała i patrzyła mu w oczy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 151 | |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 174 | ||
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 |