Chciałbym słyszeć wulgaryzmy od kobietyJa na to, zeby usiasc mojemu koledze na kolankach okrakiem i przodem do niego i poszeptac mu brzydkie rzeczy do uszka, masujac mu pale przez majtki![]()
Pieprz mnie czy mocniej?C
Chciałbym słyszeć wulgaryzmy od kobiety
A dlaczego nie gołá pałę ?C
Chciałbym słyszeć wulgaryzmy od kobiety
Solis’s sex czy myśleć o seksie w pracy ?cóż niewielkie spóźnienie nie było by złe![]()
Lubię wulgarne sukicóż niewielkie spóźnienie nie było by złe![]()
to wyobrażaj sobie dalej tą wulgarnośćLubię wulgarne suki
Nie lubisz wulgarności ?to wyobrażaj sobie dalej tą wulgarność
jak ktoś dopisuje czegoś czego nie ma - owszem nie lubięNie lubisz wulgarności ?
Ja za to myślałem cały dzień o szybkim, ostrym seksie, bez wcześniejszej rozgrzewki, w toalecie biura. Odwróciłbym Cię tyłem do siebie, trzymałabyś dwiema rękoma umywalkę w pełnym wypięciu, ja odchyliłbym spódniczkę rozerwał rajstopy w tym jednym miejscu żeby później nikt nie widział i wsunął się twardym żylastym penisem w jeszcze nie rozgrzaną cipkę ciągle trzymając Cię za włosy.. Później bez słowa rozeszlibyśmy się do swoich stanowisk. Reflektujesz?Ja bym wolała od razu, szybko, ostro, fajnie czuc to pożądanie u drugiej osoby![]()
Ja wybieram numerki 1, 2 i 6no shemale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tam nie czuję obrzydzenia, to chyba tylko sztuczna inteligencja, hihi ;-) Popuszczam wodze wyobraźni, jeden dwa i sześć mogłyby mnie nawiedzać w snach ;-)
Może gdzieś tam daleko w Kosmosie, w jakiejś sąsiedniej Galaktyce, na nieodkrytej Planecie żyją sobie takie gatunki, kobiety z dorodnymi penisami ;-)Tylko albo aż, kto by kiedyś o czymś takim myślał, żeby baba miała fiuta?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 180 | |
![]() |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 198 | |
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
W | Pytanie do Pań, często macie mokro w majtkach? | Masturbacja | 82 |