Chciałbym słyszeć wulgaryzmy od kobietyJa na to, zeby usiasc mojemu koledze na kolankach okrakiem i przodem do niego i poszeptac mu brzydkie rzeczy do uszka, masujac mu pale przez majtki
Pieprz mnie czy mocniej?C
Chciałbym słyszeć wulgaryzmy od kobiety
A dlaczego nie gołá pałę ?C
Chciałbym słyszeć wulgaryzmy od kobiety
Solis’s sex czy myśleć o seksie w pracy ?cóż niewielkie spóźnienie nie było by złe
Lubię wulgarne sukicóż niewielkie spóźnienie nie było by złe
to wyobrażaj sobie dalej tą wulgarnośćLubię wulgarne suki
Nie lubisz wulgarności ?to wyobrażaj sobie dalej tą wulgarność
jak ktoś dopisuje czegoś czego nie ma - owszem nie lubięNie lubisz wulgarności ?
Ja za to myślałem cały dzień o szybkim, ostrym seksie, bez wcześniejszej rozgrzewki, w toalecie biura. Odwróciłbym Cię tyłem do siebie, trzymałabyś dwiema rękoma umywalkę w pełnym wypięciu, ja odchyliłbym spódniczkę rozerwał rajstopy w tym jednym miejscu żeby później nikt nie widział i wsunął się twardym żylastym penisem w jeszcze nie rozgrzaną cipkę ciągle trzymając Cię za włosy.. Później bez słowa rozeszlibyśmy się do swoich stanowisk. Reflektujesz?Ja bym wolała od razu, szybko, ostro, fajnie czuc to pożądanie u drugiej osoby
Ja wybieram numerki 1, 2 i 6no shemale
Ja tam nie czuję obrzydzenia, to chyba tylko sztuczna inteligencja, hihi ;-) Popuszczam wodze wyobraźni, jeden dwa i sześć mogłyby mnie nawiedzać w snach ;-)
Może gdzieś tam daleko w Kosmosie, w jakiejś sąsiedniej Galaktyce, na nieodkrytej Planecie żyją sobie takie gatunki, kobiety z dorodnymi penisami ;-)Tylko albo aż, kto by kiedyś o czymś takim myślał, żeby baba miała fiuta?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Preferowany wiek partnera seksualnego. | Seks | 151 | |
Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ? | Seks | 174 | ||
M | Środki na obniżenie popędu seksualnego? | Związki | 55 | |
L | Brak popędu seksualnego u kobiet | Porady seksualne | 19 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 3 |