D
dessi1979
Guest
Daj radę moim starym kłopotomTja...
Tego samego życzę i Tobie.
Zapewne kiedys i tak wpadniemy na siebie z Twoimi nowymi kłopotami, ale wiedz, ze tu i teraz zawsze wpadniez na retnu z calkiem dobrymi radami
Daj radę moim starym kłopotomTja...
Tego samego życzę i Tobie.
Zapewne kiedys i tak wpadniemy na siebie z Twoimi nowymi kłopotami, ale wiedz, ze tu i teraz zawsze wpadniez na retnu z calkiem dobrymi radami
hmm uwielbiamy
Tylko, że ostatnio moja siostra nas przyłapała... No po co włazi bez pukania... (myślała, że jestem sama w pokoju...) siostra be pukania hehe to ja chętnie popukam xd
Taka kobieta to skarb ! Ja mam bardzo często lodzika ale moja kobieta nie lubi smaku spermy więc nie namawiam do połyku - nic na siłę.Jako nastolatka,bardzo chciałam to zrobić,to znaczy wziąć do buzi,i sprawdzić jak to jest,byłam ciekawa,tym bardziej że koleżanki chwaliły się że już to robiły.No i na weselu kuzynki zrobiłam pierwszego loda,dodam że od razu z połykiem,po prostu nie wiedziałam że mogę wypluć,a może chciałam pokazać ,ze nie jestem nowicjuszką w tym temacie.....Później to już bywało różnie,połykałam,wypluwałam, jednak teraz przeważnie połykam.Co do finału w ustach ,to wiem z doświadczenia,że i tak część spermy ląduje na twarzy ,albo zupełnie gdzie indziej,jednak powiem szczerze że to polubiłam i nie mam z tym żadnych problemów...w sumie nawet smak spermy jest ok
Ja to lubię do samego finału najlepiej obustronnego w 69Skomplikowana sprawa jak tak pomyślę o tym, co słyszałam i sama przeżyłam. Bo nam znajome które otwarcie mówią, że uwielbiają minetkę ale nie odwdzięcza się pralek bo to je brzydzi…spotkałam się z facetem który nie lubił być lizany ale za to całkiem dobrze szło mu z dawaniem orala.
Ja osobiście tak średnio lubię otrzymywać, za to mega kręci mie dawanie - i tu zdecydowanie jestem egoistyczna kiedy mam tą przyjemność by uczestniczyć w tej czynności Taki „ułamek” władzy który ma się nad drugą osobą
Przełamać się? Nie. bardzo przyjemna forma dawania rozkoszy.Czy lubicie seks oralny?? Czy miałyście na początku problemy z przełamaniem się??