Jeden chłopak stwierdził, że nie zgodzi się nigdy na loda, bo nie mógłby pocałować dziewczyny która wcześniej lizała jego penisa. Jak widać nie tylko dziewczyny mogą mieć problem z tym, że oral jest "blee".
Inka.. to się pokazuje, a nie opowiada
Ja ci w rewanżu zdradzę moją sekretną technikę zabierania mężczyzny do 10 nieba.
A na co mi wiedza na temat techniki zabierania mężczyzn do dziesiątego nieba?
Jestem heterykiem..
Mogę co najwyżej przy jakimś mężczyźnie kochać się z jego żoną/partnerką i w ten, nader pośredni, sposób sprawić mu przyjemność
Może ma problemy z higieną i myśląc o penisie myśli o miejscu brudnym i brzydko pachnącym?
We Francji milosc francuska nazywa sie miloscia hiszpanska...wiec teoria Twoja upadla...Milosc francuska jak sama nazwa wskazuje wywodzi się z narodu alkoholików, którym już tylko język staje
Młodsza czy starszahmm uwielbiamy
Tylko, że ostatnio moja siostra nas przyłapała... No po co włazi bez pukania... (myślała, że jestem sama w pokoju...)
A jeszcze z finałem w ustach super sprawaCzy lubicie seks oralny?? Czy miałyście na początku problemy z przełamaniem się??
Byc moze, bo nie zagłębiłem się w temat, bo w moich męskich oczach był "ivalid".We Francji milosc francuska nazywa sie miloscia hiszpanska...wiec teoria Twoja upadla...