Przyznam że lubię seks oralny w obu wariantach: więc i ja i mi. Jak pisano wcześniej fajnie gdy jest to element wstępny, bo po prostu dobrze działa i fajnie przygotowuje. Ale wszystko zależy od partnerów bo i spotkałem kobiety które nie przepadały za tym (a tak naprawde te co akceptują finał do buzi to ta mniejsza połowa ;-) więc luzik ) ale i jak się rozmawia to nie każdy facet lubi (choć jak same kobiety twierdzą one baaaardzo lubią zajmować się męskim instrumentem). W moim przypadku zawsze jestem na tak bo to i urozmaica i cieszy Idę na kawe- bez lodów ;-)
Tyle o tym myślałem za nastolatka, że musiałem się łamać, żeby nie wypróbować Natomiast moja żona - jesteśmy razem od liceum - była bardziej ostrożna. O ile nie miała większych problemów z dobraniem się w ten sposób do mnie, o tyle musiałem się sporo nagimnastykować, żeby namówić ją, żeby mi pozwoliła dobrać się do siebie Jak dzisiaj obserwuję jej entuzjazm w tym temacie, to aż trudno mi uwierzyć, że tak kiedyś było
Ja uwielbiam lizać cipkę świeżutka, wygolona... Mniamm a i odbycik się zahaczy przy okazji co do lodzika, to bardzo lubię dochodzić w ustach, rozpływam się wtedy
Mi Panna jak zrobiła w jej życiu pierwszego loda, co trafiło na mnie to się popłakała, jak zapytałem co się dzieje to mi powiedziała, że to z emocji, że mogła mi zrobic dobrze, mega byłem w szoku,
Potrzebowałam czasu, aby się przełamać, ale teraz kocham...Uwielbiam to uczucie, gdy partner dochodzi mi w buźce, a ja mogę wypić cieplutą, pyszną spermę
Jesteśmy z partnerką dosyć regularni w tym temacie, z tym że głównie to ona działa. Sama nie przepada za minetką, co mi mnie jakoś nie boli, bo nigdy nie byłem koneserem smaku śluzu z pochwy.
Uwielbiam.
Tak po prostu, spontanicznie mu obciągac gdy najdzie mnie ochota. Nie wymagam ani by sie odwdzięczył, ani ciagu dalszego w postaci seksu klasycznego.
Lodzik, finał w ustach i tyle.
Kiedyś, na sanym poczatku nie tyle sie bałam co wstydzilam, że nie umiem i nie sprawie facetowi przyjemności. Takie tam dziewicze obawy
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.