Aż zazdroszczę Twemu chłopakowiMożna tak powiedzieć
Jestem z tych niewyżytych...
W ciągu dnia zdarzy się ze i z trzy razy...
Aż zazdroszczę Twemu chłopakowiMożna tak powiedzieć
Jestem z tych niewyżytych...
W ciągu dnia zdarzy się ze i z trzy razy...
Co Ci się stało, gdy nie zdjąłeś na noc? I jak z higieną gdy masz założony pas cnoty?Ja na noc zdejmuję. Raz czy dwa na noc zostawiłem i dla mnie nie kończyło sie dobrze. Ale z chęcią poznam zdanie innych
po nocy nic się nie dzieje, a z higieną naprawdę można sobie dać radę jest czyściutki i pachnący pomimo że dzisiaj mija 40 dzieńCo Ci się stało, gdy nie zdjąłeś na noc? I jak z higieną gdy masz założony pas cnoty?
40 dzień - moje marzeniepo nocy nic się nie dzieje, a z higieną naprawdę można sobie dać radę jest czyściutki i pachnący pomimo że dzisiaj mija 40 dzień
W zasadzie jedyne co sie stało to poranna erekcja i wtedy trochę boli ale do zniesienia.Co Ci się stało, gdy nie zdjąłeś na noc? I jak z higieną gdy masz założony pas cnoty?
Dokładnie tak!!Nie przesadzajcie za dużo !!! Chociaz raz na tydzień powinien mieć okazję sie spuścic dla zdrowia......
Może poprstu powiedz że cię to podnieca. Że podnaca cię kontrola i że chce być oddany tylko tobie itpA może macie pomysł jak przedstawić propozycję noszenia pasa cnoty żonie? Strasznie mnię kręci pas cnoty i chciałbym aby mi żona go założyła.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd | Porady seksualne | 3 | ||
M | pas cnoty dla niego | Fetysze i perwersje | 7 | |
K | Męski pas cnoty, plusy i minusy | Fetysze i perwersje | 13 | |
F | Jak spróbować pasa cnoty? | Opowiadania erotyczne | 3 |