Rok bez żadnego seksu?Jestem w szczęśliwym związku, ale obecnie przez przynajmniej rok chcemy mieć przerwę.
Rok bez żadnego seksu?Jestem w szczęśliwym związku, ale obecnie przez przynajmniej rok chcemy mieć przerwę.
Zgadza się.Rok bez żadnego seksu?
Szczerze mówiąc nie. Ta klatka nie jest jakoś super ciasna i mała, ale chciałbym sprawdzić się z dużo mniejszą.Zauważyłeś jakieś zmiany związane z penisem przez przebywanie w klatce ?
No ale chyba czasem sam sobie dogadasz?Zgadza się.
Szczerze mówiąc nie. Ta klatka nie jest jakoś super ciasna i mała, ale chciałbym sprawdzić się z dużo mniejszą.
Żona/partnerka też zero orgazmów itd.?Nie, układ jest taki że zero orgazmów, seksu, masturbacji do odwołania - minimum rok.
Takie jest założenie.Żona/partnerka też zero orgazmów itd.?
Nie wiem, jak tyle wytrzymać? I po co?Takie jest założenie.
Dla przyjemności. To także forma dominacji żony nade mną.Nosisz klatkę dla przyjemności czy masz w tym jakiś cel ?
Rok to jednak strasznie długoJa noszę bo żona tak chcę. Więc to też element jej dominacji nade mną.
A nie mam gwarancji że to koniec. Generalnie cieszę się bo znam już swoje możliwości i wiem że jestem w stanie wytrzymać.Rok to jednak strasznie długo
hej. Przeczytałem twoje posty i mnie zainteresowały, ja "opodatkowałem" się sam na pół roku i dzisiaj jest 104 dzień bez zdjęcia nawet na sekundę z higieną sobie radzę i jest wszystko O.K. napisz jak długo już nosisz, mi się to bardzo podobaPonad doba w nowej mikro klatce.
Ciężko ale znośnie, rano była katorga.
Myślę że to kwestia przyzwyczajenia.
Sam się zamknąłeś , czy z polecenia dominy ?hej. Przeczytałem twoje posty i mnie zainteresowały, ja "opodatkowałem" się sam na pół roku i dzisiaj jest 104 dzień bez zdjęcia nawet na sekundę z higieną sobie radzę i jest wszystko O.K. napisz jak długo już nosisz, mi się to bardzo podoba
Z polecenia.Sam się zamknąłeś , czy z polecenia dominy ?
I tak cały czas bez orgazmu ?? Pani nad Tobą czuwa , A Ty jesteś jej widać posłuszny...?!Z polecenia.
DokładnieI tak cały czas bez orgazmu ?? Pani nad Tobą czuwa , A Ty jesteś jej widać posłuszny...?!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
![]() |
Pas.cnoty | Akcesoria erotyczne | 0 | |
![]() |
Mały pas cnoty | Akcesoria erotyczne | 1 | |
P | Pas cnoty, jak długo nosicie? | Fetysze i perwersje | 17 | |
![]() |
Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd | Porady seksualne | 3 |