Z
zaklatkowany
Guest
Myty jest codziennie, można sobie dać radę z higieną, myślę że jest mu w odosobnienie całkiem nieźleA
Ale i tak musisz małego czasem umyć
Myty jest codziennie, można sobie dać radę z higieną, myślę że jest mu w odosobnienie całkiem nieźleA
Ale i tak musisz małego czasem umyć
Zdejmujesz klatkę do mycia? Pytam, bo chcę spróbować dłużej nosić.Myty jest codziennie, można sobie dać radę z higieną, myślę że jest mu w odosobnienie całkiem nieźle
od 26 dni nie był zdjęty nawet na sekundę do mycia używam po prostu prysznica a najlepsza jest duża strzykawka z płynem i jest O.K.Zdejmujesz klatkę do mycia? Pytam, bo chcę spróbować dłużej nosić.
Intrygujący jest ten brak seksu z żona... Ma kochanka? To jest cuckold?od 26 dni nie był zdjęty nawet na sekundę do mycia używam po prostu prysznica a najlepsza jest duża strzykawka z płynem i jest O.K.
Wiesz kolego pas ma być nie wygodny i stwarzać ograniczenia taka jest jego zasada inaczej to po co go nosić?
Jak żonie się podoba to zakładaj i nie martw się co będzie
Brawo Mój piesek niebawem też będzie tak chodziłjak dlugo udalo sie wam wytrzymac w takim czyms bez sciagania mi narazie tydzien
Pokażesz to na filmie?
Oczywiście że takPokażesz to na filmie?
Fajnie jest być niewolnikiem Żony, ja w pasie cnoty jestem zamknięty na stałe,mój sex to wylizywanie żony cipki. Żona ma pełną swobodę do sexu, mnie żona traktuje jak eunucha
W sumie to mi się podoba twój status, ja do niego brnę samemu zamykając się w pas, no może bez tej pełnej swobody żony do sexuFajnie jest być niewolnikiem Żony, ja w pasie cnoty jestem zamknięty na stałe,mój sex to wylizywanie żony cipki. Żona ma pełną swobodę do sexu, mnie żona traktuje jak eunucha
Nie żal Ci?
Skoro idzie z oporem... Proponuję duży rozmiar, z prętami wzdłuż penisa.Czesc!
jestem tu nowa.
strasznie kręcą mnie klimaty bdsm. Staram się w to wciągać swojego faceta lecz idzie mu to z oporem.
Chciałabym mu sprezentować taki pas cnoty. Tylko jak wybrać?
Po waszych dotychczasowych opiniach wiem, ze metalowy to dobry wybór.
tylko co z wielkością?
Byłabym wdzięczna za pomoc
Metalowe klatki mają pręty wzdłuż albo w poprzek ptaszka. To dwa podstawowe modele. Klatki z prętami wzdłuż są z reguły większe, pozwalają ptaszkowi bardziej się wydłużyć.Na zdjęciu widziałam
Jakieś doświadczenie z metalowym pasem ale typu klatka czy tylko pręty wzdłuż?
Czesc!
jestem tu nowa.
strasznie kręcą mnie klimaty bdsm. Staram się w to wciągać swojego faceta lecz idzie mu to z oporem.
Chciałabym mu sprezentować taki pas cnoty. Tylko jak wybrać?
Po waszych dotychczasowych opiniach wiem, ze metalowy to dobry wybór.
tylko co z wielkością?
Byłabym wdzięczna za pomoc
Niż dzień?Nie wiem czy uda się założyć.
mysle, ze będzie on bardziej stosowany by wzmocnić orgazm... niż bym miała nad nim władzę. U nas seks jest codziennością. Sama nie potrafię wytrzymać dłużej niż...
Można tak powiedziećNiż dzień?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Sexowny meski ubiór | Seks | 36 | |
Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd | Porady seksualne | 3 | ||
M | pas cnoty dla niego | Fetysze i perwersje | 7 | |
K | Męski pas cnoty, plusy i minusy | Fetysze i perwersje | 13 | |
F | Jak spróbować pasa cnoty? | Opowiadania erotyczne | 3 |