Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Nie wiem czy mój lubi, ale patrzy... jeśli sama się nie doprowadzę do orgazmu, to on biedny musiałby się męczyć pewnie z pół godziny, więc woli oddać mnie w moje ręce...
widok kobiety doprowadzajacej sie do orgazmu to jeden z najpieknieszych widokow dla oczu faceta , czasami udaje mi sie namowic zone aby sie sama zabawiala np. z dildo lub innym wibratorem widok nie do opisania to jak przezywa orgazm .
Nie wiem czy mój lubi, ale patrzy... jeśli sama się nie doprowadzę do orgazmu, to on biedny musiałby się męczyć pewnie z pół godziny, więc woli oddać mnie w moje ręce...
Temat całkiem zszedł na złą drogę. Może powrócimy do głównego wątku Ja nie potrafiła bym sie sama zadowalać przed nikim. Robię to sama chociaż zaczynam zabawiać się w różnych miejscach .
A ja uwielbiam patrzec na pieszczaca sie kobiete,to takie cudownie delikatne. Uwielbiam tez onanizowac sie przy kobiecie, szczegolnie kiedy jestem nagi a ona ubrana.Ktoras pani chce popatrzec przez skype ?
Mi się to strasznie podoba a jeszcze bardziej podnieca również jest to pewnien sposób edukacji ponieważ chłopak widzi w jaki sposób dziewczyna lubi najbardziej robić sobie dobrze i potem gdy sam ją pieści może powtarzać jej ruchy aby było jej jak najprzyjemniej
Czyli, jak facet nie stanie na wysokości zadania i nie daj boże zapyta jak Ci było, to bez słowa siadasz i zaczynasz się bawić z sobą!
Po finiszu mówisz, całując go, cudownie kochanie i idziesz spać?!
Osobiście, podnieca mnie niesamowicie zabawa kobiety z samą sobą. Mogę patrzeć i czasem nagram jakiś filmik. Kobiety przeuroczo się wstydzą, gdy patrzą na swój orgazm .
Ja dodam od siebie, że nie tylko lubię patrzeć ale i myśleć o tym, że kobieta pieści się sama Jest to całkiem dobrym elementem gry wstępnej no ale jeśli się zagalopuje do końca to cóż nic tylko podziwiać
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.