• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja kobiety a podniecenie faceta

Mężczyzna

masturbovvelove

Cichy Podglądacz
Mnie osobiście masturbacja kobiety podnieca i to mega, same odgłosy i mimima twarzy gdy jest jej dobrze to mega widok i opera dla uszu oraz powód do powstania mojego miecza, nawet jak mam wybierać filmy z gatunku dl dorosłych w większości razy oglądam kategorie kobiec masturbacja, amatorskie nagrania kobiet czy orgazmy kobiet solo
pozdrawiam wszystkich lubiących polecieć sobie solo z scenariuszami w głowie których nie powstydziłby się wytwórnie filmów dla dorosłych

Mężczyzna

ziutek72

Nowicjusz
Ale to nie chodziło o Ciebie. A tak na poważnie dwie kobiety, to według mnie ciekawszy temat niż dwóch facetów. No może się mylę...

Mężczyzna

K_Lust

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie podnieca i to w dwie strony u nas. Kiedyś czułem się niesfojo, ale od kad mam partnerkę gdzieamy bardzo duży poziom zaufania do siebie to zaczęło mnie to strasznie kręcić.