Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Chciałbym w poniedziałek rano zacząć dzień od pielęgnacji stóp Magdy.Wycałował bym je i wypieścił dokładnie,łącznie z czerwonymi paznokciami. Na twarzy mojej szefowej widoczna aprobata. Mam nadzieję,że doceni moje wyczyny...
Ja na kolanach przed biurkiem Magdy,a Ona tak od niechcenia wystawia w moją stronę swoją stópkę i pada krótki rozkaz: "Całuj!". Nie trzeba mi tego dwa razy powtarzać,obchodzę się z jej stopkami i paluszkami jak z najcenniejszym skarbem...
W "nagrodę" Magda każe Mi wstać...ma przed oczami sporą wypukłość rysującą się w moich spodniach...każe Mi rozpiąć rozporek i opuścić spodnie do kostek...stoję teraz przed swoją szefową z opuszczonymi spodniami do kostek,w samych bokserkach...Magda kładzie dłoń na moich kroczu i mocno je ściska...mogę wydać z Siebie tylko jęku bólu...
Bokserki również lądują na ziemi...wyskakuje z nich wyprężony kutas...Magda łapie go u nasady i zaczyna poruszać w górę i w dół... jej piękna dłoń i paznokcie w kolorze czerwonym poruszające się po moim sztywnym palu...aż musiałem zamknąć oczy z rozkoszy...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.