• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lubicie się pokazywać nago?

Mężczyzna

Daniello93śl

Nowicjusz
Osobiście lubię pokazywać się nago publicznie w takich miejscach jak np. basen, sauna, plaża, opalając się na trawie, ogród czy też spacerować nago po lesie.
Jestem w 100% naturalny lecz lubię swoje ciało eksponować zarówno przed kobietami jak i mężczyznami ( w każdym wieku)

Mężczyzna

precel_84

Cichy Podglądacz
3.jpg
A ja nie mogę zobaczyć:/

Kobieta

JeanGrey

Podrywacz
A jak tak się zastanawiam nad jedną sprawą. Czy jeśli lubię lansować się nago w mieszkaniu tuż przy niezasloniętych oknach i w pełnym świetle żeby było dobrze widać... To czy za takie coś sąsiedzi mogą mnie zgłosić?

Mężczyzna

jacek77

Cichy Podglądacz
A jak tak się zastanawiam nad jedną sprawą. Czy jeśli lubię lansować się nago w mieszkaniu tuż przy niezasloniętych oknach i w pełnym świetle żeby było dobrze widać... To czy za takie coś sąsiedzi mogą mnie zgłosić?
w domu absolutnie nie..ale na balkonie juz nie jestem pewien...ale kto by chcial zglaszac jesli fajnie popatrzec

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
teoretycznie zgodnie z prawem mogą zgodnie z art. 140 KW jako wykroczenie lub nawet art. 200§ 4 jako przestępstwo
Choć samo zaglądanie w okna może być podciągnięte pod art. 190a § 1 KK
Wszystko zależy od sytuacji.

Mężczyzna

mastus

Seks Praktykant
Znacie jakieś miejsca dla nudystów naturystów baseny plaże jeziorka itp. Gdzie można pochodzić sobie nago przy ludziach??

Kobieta

Calleo_678

Seks Praktykant
teoretycznie zgodnie z prawem mogą zgodnie z art. 140 KW jako wykroczenie lub nawet art. 200§ 4 jako przestępstwo
Choć samo zaglądanie w okna może być podciągnięte pod art. 190a § 1 KK
Wszystko zależy od sytuacji.
Odpowiedzialności za wykroczenie podlega ten, kto popełnia czyn społecznie szkodliwy i zabroniony przez ustawę, a jedną z przesłanek do pociągnięcia kogoś do odpowiedzialności z art. 140 kw jest publiczny charakter czynu, czyli w miejscu ogólnodostępnym. Chodzenie nago po mieszkaniu nie wypełnia tych znamion.
A co do zaglądania komuś w okna - w przywołanym artykule również jest szereg przesłanek, które muszą być spełnione łącznie, by móc kogokolwiek pociągnąć do odpowiedzialności, tym razem karnej. Najczęściej chodzi tu jednak o klasyczny stalking, ale nie tylko.

Kobieta

JeanGrey

Podrywacz
Odpowiedzialności za wykroczenie podlega ten, kto popełnia czyn społecznie szkodliwy i zabroniony przez ustawę, a jedną z przesłanek do pociągnięcia kogoś do odpowiedzialności z art. 140 kw jest publiczny charakter czynu, czyli w miejscu ogólnodostępnym. Chodzenie nago po mieszkaniu nie wypełnia tych znamion.
A co do zaglądania komuś w okna - w przywołanym artykule również jest szereg przesłanek, które muszą być spełnione łącznie, by móc kogokolwiek pociągnąć do odpowiedzialności, tym razem karnej. Najczęściej chodzi tu jednak o klasyczny stalking, ale nie tylko.
Również dziękuję za info😊