Ja bardzo , poślij jakiegoś maila to chętnie się dla Ciebie rozbiorę. Najchętniej zrobiłbym to w realu ❤czy luběcie pokazac sie nago innym bardzo mnie to ciekawi czy jest tu ktos kto lubi pokazac innym sie calkowicie nago
Ja bardzo , poślij jakiegoś maila to chętnie się dla Ciebie rozbiorę. Najchętniej zrobiłbym to w realu ❤czy luběcie pokazac sie nago innym bardzo mnie to ciekawi czy jest tu ktos kto lubi pokazac innym sie calkowicie nago
A ty to lubisz?czy luběcie pokazac sie nago innym bardzo mnie to ciekawi czy jest tu ktos kto lubi pokazac innym sie calkowicie nago
A ja nie mogę zobaczyć:/
w domu absolutnie nie..ale na balkonie juz nie jestem pewien...ale kto by chcial zglaszac jesli fajnie popatrzecA jak tak się zastanawiam nad jedną sprawą. Czy jeśli lubię lansować się nago w mieszkaniu tuż przy niezasloniętych oknach i w pełnym świetle żeby było dobrze widać... To czy za takie coś sąsiedzi mogą mnie zgłosić?
Ze względu na pogodę na balkon nie wyszłam Ale jak po kilku godzinach usłyszałam pukanie do drzwi i przez wizjer zobaczyłam dwóch facetów to spanikowałam że to policja a na stole w pokoju kreski amfetaminyw domu absolutnie nie..ale na balkonie juz nie jestem pewien...ale kto by chcial zglaszac jesli fajnie popatrzec
moglas otworzyc tez nago hahaZe względu na pogodę na balkon nie wyszłam Ale jak po kilku godzinach usłyszałam pukanie do drzwi i przez wizjer zobaczyłam dwóch facetów to spanikowałam że to policja a na stole w pokoju kreski amfetaminy
Wystraszyłam się jak cholera i przez godzinę siedziałam cicho jak myszmoglas otworzyc tez nago haha
teoretycznie zgodnie z prawem mogą zgodnie z art. 140 KW jako wykroczenie lub nawet art. 200§ 4 jako przestępstwoA jak tak się zastanawiam nad jedną sprawą. Czy jeśli lubię lansować się nago w mieszkaniu tuż przy niezasloniętych oknach i w pełnym świetle żeby było dobrze widać... To czy za takie coś sąsiedzi mogą mnie zgłosić?
Dziękiteoretycznie zgodnie z prawem mogą zgodnie z art. 140 KW jako wykroczenie lub nawet art. 200§ 4 jako przestępstwo
Choć samo zaglądanie w okna może być podciągnięte pod art. 190a § 1 KK
Wszystko zależy od sytuacji.
Odpowiedzialności za wykroczenie podlega ten, kto popełnia czyn społecznie szkodliwy i zabroniony przez ustawę, a jedną z przesłanek do pociągnięcia kogoś do odpowiedzialności z art. 140 kw jest publiczny charakter czynu, czyli w miejscu ogólnodostępnym. Chodzenie nago po mieszkaniu nie wypełnia tych znamion.teoretycznie zgodnie z prawem mogą zgodnie z art. 140 KW jako wykroczenie lub nawet art. 200§ 4 jako przestępstwo
Choć samo zaglądanie w okna może być podciągnięte pod art. 190a § 1 KK
Wszystko zależy od sytuacji.
Również dziękuję za infoOdpowiedzialności za wykroczenie podlega ten, kto popełnia czyn społecznie szkodliwy i zabroniony przez ustawę, a jedną z przesłanek do pociągnięcia kogoś do odpowiedzialności z art. 140 kw jest publiczny charakter czynu, czyli w miejscu ogólnodostępnym. Chodzenie nago po mieszkaniu nie wypełnia tych znamion.
A co do zaglądania komuś w okna - w przywołanym artykule również jest szereg przesłanek, które muszą być spełnione łącznie, by móc kogokolwiek pociągnąć do odpowiedzialności, tym razem karnej. Najczęściej chodzi tu jednak o klasyczny stalking, ale nie tylko.