• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lubicie seks z samego rana?

Mężczyzna

Erotoman
Nie ma lepszego sposobu na rozpoczęcie dnia. Uwielbiam seks o świcie!
To otulenie półsnem, ciepłem pościeli i pierwsze oznaki budzącego się dnia za oknem.
Jest leniwie, powoli na granicy jawy i snu.
Zawsze musi minąć chwila, zanim się zorientuję, czy to się dzieje naprawdę, czy tylko mi się śni.
U mężczyzn nad ranem, zaraz po wybudzeniu poziom testosteronu jest bardzo wysoki co błyskawicznie przekłada się na cudowną, twardą erekcję 🤗.
Taka dawka endorfin z samego rana sprawia, że zazwyczaj, mam przez cały dzień dobry nastrój.
To jest coś pięknego ❤️❤️

Kobieta

Monika77

Cichy Podglądacz
podobno mniej kobietek ma ochote na sex zaraz po przebudzeniu albo jeszcZe drzemiac w póŁsnie:)
za to jesli chodzi o panow .....to chyba kazdy ma ochote na seksik

wiec jak to jest :jesli chodzi o panow i panie??
jak to jest u was??

ja osobiscie po przebudzeniu jak tylko czuje z tyłu mojego skarbenika wtulonego we mnie nie moge oprzec sie zeby sie nie poocierac o niego/powtulac .....i zaczyna sie
nie ma szans i ciagle obydwoje jestesmy wszedzie spoznieni
naszczescie sami wyznaczamy sobie czas zebrania sie do pracy

choc nie zawsze :(
Potrawy sex to jest najlepsze co może być

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Nie ma lepszego sposobu na rozpoczęcie dnia. Uwielbiam seks o świcie!
To otulenie półsnem, ciepłem pościeli i pierwsze oznaki budzącego się dnia za oknem.
Jest leniwie, powoli na granicy jawy i snu.
Zawsze musi minąć chwila, zanim się zorientuję, czy to się dzieje naprawdę, czy tylko mi się śni.
U mężczyzn nad ranem, zaraz po wybudzeniu poziom testosteronu jest bardzo wysoki co błyskawicznie przekłada się na cudowną, twardą erekcję 🤗.
Taka dawka endorfin z samego rana sprawia, że zazwyczaj, mam przez cały dzień dobry nastrój.
dokładnie tak! Uwielbiam, jak dziewczyna jeszcze śpi a ja ją powoli budzę pocałunkami i schodzę coraz niżej i zaczynam całować tyłek a ona się wypina i robi sie cała mokra i dochodzi a ja twardy aż w końcu w nią wchodzę I dochodzi jeszcze raz z moim penisem w sobie <3

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Ja właśnie po, obudziliśmy się oboje i tak jakoś wyszło na boczku od tyłu szybki numerek. Otworzyło mi to oczy bardziej, niż podwójne espresso.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Wieczorem zazwyczaj jestem wymęczony po całym dniu pracy, więc zdecydowanie z rana.
Gdy spaliśmy razem, największa ochota nachodziła mnie około 03:00 lub zaraz po przebudzeniu.

Raz nawet obudziłem się kochając się z partnerką.
Ona zdziwiona, że nic nie pamiętam, a ponoć już od 10 min dobierałem się do niej, a nawet penetrowałem na łyżeczkę.

Natomiast patrząc na większość relacji, potwierdzam... kobiety wolą wieczór 😢

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Wieczorem zazwyczaj jestem wymęczony po całym dniu pracy, więc zdecydowanie z rana.
Gdy spaliśmy razem, największa ochota nachodziła mnie około 03:00 lub zaraz po przebudzeniu.

Raz nawet obudziłem się kochając się z partnerką.
Ona zdziwiona, że nic nie pamiętam, a ponoć już od 10 min dobierałem się do niej, a nawet penetrowałem na łyżeczkę.

Natomiast patrząc na większość relacji, potwierdzam... kobiety wolą wieczór 😢
No bo rano w tygodniu ciężko za to jak jest wolny dzień to sex zaraz po przebudzeniu mega.....i potem do wieczora kilka razy 😈w tygodniu najgorzej jak chłopak wychodzi a ja mam wolne,chcica że masakra i trzeba sobię na własną rękę radzić 👀

Mężczyzna

Mazan

Seks Praktykant
No bo rano w tygodniu ciężko za to jak jest wolny dzień to sex zaraz po przebudzeniu mega.....i potem do wieczora kilka razy 😈w tygodniu najgorzej jak chłopak wychodzi a ja mam wolne,chcica że masakra i trzeba sobię na własną rękę radzić 👀
W tygodniu też można, 30 minut przecież to nie musi zawsze trwać :)

Mężczyzna

SlawekBi

Nowicjusz
podobno mniej kobietek ma ochote na sex zaraz po przebudzeniu albo jeszcZe drzemiac w póŁsnie:)
za to jesli chodzi o panow .....to chyba kazdy ma ochote na seksik

wiec jak to jest :jesli chodzi o panow i panie??
jak to jest u was??

ja osobiscie po przebudzeniu jak tylko czuje z tyłu mojego skarbenika wtulonego we mnie nie moge oprzec sie zeby sie nie poocierac o niego/powtulac .....i zaczyna sie
nie ma szans i ciagle obydwoje jestesmy wszedzie spoznieni
naszczescie sami wyznaczamy sobie czas zebrania sie do pracy

choc nie zawsze :(
Taki sobotni czy niedzielny poranek, kiedy nie trzeba wstawać z budzikiem to, jak dla mnie i mojej partnerki, idealny czas na poranne pieszczoty, czego i wszystkim z serca życzę :)