Naturalny budzik popieram!Najlepiej jest zrobić facetowi loda z samego rana, jak jest jeszcze zaspany
Ja to często budzę dziewczynę minetka lub palcówka i wtedy ona się odwdzięcza na wieczór kiedy idziemy spaćNajlepiej jest zrobić facetowi loda z samego rana, jak jest jeszcze zaspany
Instrukcja obsługi mężczyzny w pigułceNajlepiej jest zrobić facetowi loda z samego rana, jak jest jeszcze zaspany
Wychodzi na to że ranny ptaszek z Ciebie, a on śpioszekNajlepiej jest zrobić facetowi loda z samego rana, jak jest jeszcze zaspany
Ja zauważyłem że w tych godzinach zawsze mam największa ochotę.Rano jest najlepiej, jak ma się chwile czasu więcej, bo na szybkości tez nie ma co. Ale jeszcze lepszy seks jest nad ranem, w czasie pobudki o 3-5, gdzie po numerku można jeszcze iść spać na trochę
Wsun dłoń pod niego.... Albo pomiędzy jego pośladki...Lubię, ale rzadko sie zdarza.
Chciałabym go obudzic lodzikiem, ale on albo na brzuchu albo dupą odwrócony, więc żadna niespodzianka :/
Cudowna opcja, zwłaszcza jak jedno z partnerów jest już rozbudzone i podniecone a drugie w półśnie i zaczyna czuć pieszczoty…Rano jest najlepiej, jak ma się chwile czasu więcej, bo na szybkości tez nie ma co. Ale jeszcze lepszy seks jest nad ranem, w czasie pobudki o 3-5, gdzie po numerku można jeszcze iść spać na trochę
Najlepiej jak Cię budzi ssac łapczywie kutasa, jeszcze przez chwilę nie wiem co się dziejeLubię jak mnie budzi ocierając się kutasem o pupę a potem wchodzi głęboko…rano zawsze lepszy orgazm
Popieram tzw nocne dymanko w półśnieRano jest najlepiej, jak ma się chwile czasu więcej, bo na szybkości tez nie ma co. Ale jeszcze lepszy seks jest nad ranem, w czasie pobudki o 3-5, gdzie po numerku można jeszcze iść spać na trochę
Ok, nie pamiętam czy to się kiedykolwiek o u nas zdążyło. Chyba nicgy6, choć wiele razy mówiłem , że marzy mi się to, ale niestety partnerka po prostu budzi się wolniej idę mnie. Za to mi zdążali się nieraz nad ranem budzić i zaczynać jej się wpychać między nogi, a jak wieczorem się kochaliśmy i jest jeszcze od tego mocno mokra to łatwiej se tam dostać i kontynuować, kilka razu się tak udało, ale ostatnio też zbytnio zaspany rano jestemNajlepiej jak Cię budzi ssac łapczywie kutasa, jeszcze przez chwilę nie wiem co się dzieje
No nic.... Nie wie co traciLubię, ale rzadko sie zdarza.
Chciałabym go obudzic lodzikiem, ale on albo na brzuchu albo dupą odwrócony, więc żadna niespodzianka :/
Słuchajcie Panowie stanu wolnego, bo macie tu idealną kandydatkę na żonęNajlepiej jest zrobić facetowi loda z samego rana, jak jest jeszcze zaspany