• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie odbytu

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Ja bym faceta tak nie popiesciła, ale sama uwielbiam. Jak tylko pomyślę o pieszczeniu mojej pupci to już mam dreszcze i sama się ona zaciska z podniecenia, a jak czuję na niej język i on jeszcze napiera na nią to poddaję się temu w całości. Idealne przygotowanie, rozluźnienie na kutasa w pupce.

Kobieta

Majdilla

Cichy Podglądacz
Ja bym faceta tak nie popiesciła, ale sama uwielbiam. Jak tylko pomyślę o pieszczeniu mojej pupci to już mam dreszcze i sama się ona zaciska z podniecenia, a jak czuję na niej język i on jeszcze napiera na nią to poddaję się temu w całości. Idealne przygotowanie, rozluźnienie na kutasa w pupce.
Zgadzam się w 100%

Mężczyzna

Fistan76

Cichy Podglądacz
To nie ma znaczenia, jeśli chodzi o przenoszenie wirusów, grzybów, pasożytów i bakterii. Natury nie oszukasz.
Prawdziwą zabawę to będzie mieli jak będziecie tłumaczyć lekarzowi gdzie to złapaliście (oby nie była to onkologia).
Ale bawcie się, chcącemu nie dzieje się krzywda.
Onkologia? 😁 Bakterie jelitowe jak już.
Jakcoś się wda, to antybiotyk wystarcza.
Tak, tłumaczyłem to lekarce.
Nawet sobie o rimie i podobnych zabawach, pogadaliśmy. Z tego jak o tym mowila, jej też nie były obce, zapewniam. 😁
Riming czystej rozety, to sama przyjemność, polecam.
Inaczej scat. Tu już nie pomogę 🖐️

Mężczyzna

hudini01

Cichy Podglądacz
Jak najbardziej! Odpowiednie przygotowanie i mozna wylizać koteczka od malego paluszka, po samą górę. A I partnerce sie podoba.😛

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Nie zgadzam się z tym.. ty po prostu nie przygotowałes dupy na więcej... Otwórz się.. ale najpierw naucz się analu .. najpierw palcem, później korkiem... później głową:?.. . Dildo.. dłonią całą! Daj sobie szansę:)
Dla mnie wkładanie paluszków w mój tyłek jest bardzo przyjemne. Lubię to uczucie stopniowego rozpychania coraz większą liczbą palców. Mam w planie dildo na przyssawce z coraz grubszym kulkami. Problem jest w głowie mojej żony. Ja mogę jej włożyć dwa palce albo korek silikonowy i jej się to podoba(stalowych nie toleruje) ale gdy proszę o to samo w moją stronę to słyszę , że mogę sobie włożyć co chcę ale ona się tam nie zbliży. I nie chodzi o higienę bo kiedy mam ochotę na takie zabawy to zawsze jestem przygotowany i w środku jest czyściutko.

Mężczyzna

CumLoverFunPower

Podrywacz
Nie każdy ale mam 5 kobiet
czy to w nocy czy w dzień
nawet jakby były po pracy
bez prysznica
w ciągu kilku lat
wyselekcjonować zdołałem
i są to właśnie takie laski którym
odbyt lizał bym na równi z cipką

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Bez sensu . A jak to tłumaczy?
Dość dziwnie. Twierdzi, że ona mi nic nie włoży bo to na pewno boli. Mówię jej że to dla mnie przyjemne a ona dalej swoje. Chodzę przy niej z korkiem stalowym, pokazałem jej nawet jaki duży wkładam bez problemu i dalej blokada. Trochę mnie to wkurza, zwłaszcza, że czytam tu że są kobiety, które same od siebie pchają tam swoim facetom paluchy bo je to kręci. Marzę o jej palcu w tyłku podczas ostrego bzykania a jak kiedyś chwyciłem jej dłoń i chciałem włożyć jej palec to od razu uciekła z ręką i prawie się obraziła. Próbuję ją jakoś przekonać ale na razie bez efektu.

Mężczyzna

AlilBoyo

Seks Praktykant
Cześć, Pytanie do Mężczyzn jak i do kobiet, co sądzicie o lizaniu kobiecie przez faceta odbytu?
Proszę o opinię na temat tej zabawy tylko w tą stronę (facet -kobiecie) nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi cokolwiek robił z moim odbytem... Czasem żona jak robi mi loda czy się bawimy w 6/9 próbuje mi wsadzić palec w dupe ale ja się na to nie zgodzę jak i na to by polizała mój odbyt. Zaś w drugą stronę jest już zupełnie inaczej, uwielbiam lizać odbyt mojej żony. Gdy jej robie minutkę a ona lezy na plecach schodzę językiem stopniowo coraz to niżej i podlizuje jej dupe coraz bardziej i bardziej aż przechodzę do ordynarnego lizania. Ona nigdy nic przeciwko temu. Tak samo podczas 6/9 na początku pieszczoty cipki plus delikatne przejęzyczenia do tyłka. Po czym coraz więcej lizania tyłka. W pewnym momencie ona jest tak podjarana że ssie mi namiętnie wpychając całego do gardła, jęczy i mówi "liz dupe". I wtedy jest lizanie tylko dupy.
Palec w cipke, drugi na lechtaczke, wkladanie palca w odbyt.Widzę że jej się to podoba . Siada mi poprosru tyłkiem na twarzy i całkiem zapominamy o pieszczeniu cipki.
Zajmuje się tylko odbytem . Ostatnio tak się nakręciła że zaczęła poprostu wsiadać mi swoim tylkiem na mój język. Poprostu wpychalem jej go do środka. Była szalenie podniecona, mi też się to podobało. Z chęcią to powtórzę
Co o tym sądzicie ? Czy też się tak bawicie ?
Lizanie odbytu to jedna z moich ulubionych praktyk seksualnych, uwielbiam to.