Zgadzam się w 100%Ja bym faceta tak nie popiesciła, ale sama uwielbiam. Jak tylko pomyślę o pieszczeniu mojej pupci to już mam dreszcze i sama się ona zaciska z podniecenia, a jak czuję na niej język i on jeszcze napiera na nią to poddaję się temu w całości. Idealne przygotowanie, rozluźnienie na kutasa w pupce.
Onkologia?To nie ma znaczenia, jeśli chodzi o przenoszenie wirusów, grzybów, pasożytów i bakterii. Natury nie oszukasz.
Prawdziwą zabawę to będzie mieli jak będziecie tłumaczyć lekarzowi gdzie to złapaliście (oby nie była to onkologia).
Ale bawcie się, chcącemu nie dzieje się krzywda.
Dla mnie wkładanie paluszków w mój tyłek jest bardzo przyjemne. Lubię to uczucie stopniowego rozpychania coraz większą liczbą palców. Mam w planie dildo na przyssawce z coraz grubszym kulkami. Problem jest w głowie mojej żony. Ja mogę jej włożyć dwa palce albo korek silikonowy i jej się to podoba(stalowych nie toleruje) ale gdy proszę o to samo w moją stronę to słyszę , że mogę sobie włożyć co chcę ale ona się tam nie zbliży. I nie chodzi o higienę bo kiedy mam ochotę na takie zabawy to zawsze jestem przygotowany i w środku jest czyściutko.Nie zgadzam się z tym.. ty po prostu nie przygotowałes dupy na więcej... Otwórz się.. ale najpierw naucz się analu .. najpierw palcem, później korkiem... później głową:?.. . Dildo.. dłonią całą! Daj sobie szansę![]()
Dość dziwnie. Twierdzi, że ona mi nic nie włoży bo to na pewno boli. Mówię jej że to dla mnie przyjemne a ona dalej swoje. Chodzę przy niej z korkiem stalowym, pokazałem jej nawet jaki duży wkładam bez problemu i dalej blokada. Trochę mnie to wkurza, zwłaszcza, że czytam tu że są kobiety, które same od siebie pchają tam swoim facetom paluchy bo je to kręci. Marzę o jej palcu w tyłku podczas ostrego bzykania a jak kiedyś chwyciłem jej dłoń i chciałem włożyć jej palec to od razu uciekła z ręką i prawie się obraziła. Próbuję ją jakoś przekonać ale na razie bez efektu.Bez sensu . A jak to tłumaczy?
Uwielbiam w obie stronynie ma to jak dobry rimminguwielbiam gdy facet wierci językiem w mojej drugiej dziurce
![]()
Lizanie odbytu to jedna z moich ulubionych praktyk seksualnych, uwielbiam to.Cześć, Pytanie do Mężczyzn jak i do kobiet, co sądzicie o lizaniu kobiecie przez faceta odbytu?
Proszę o opinię na temat tej zabawy tylko w tą stronę (facet -kobiecie) nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi cokolwiek robił z moim odbytem... Czasem żona jak robi mi loda czy się bawimy w 6/9 próbuje mi wsadzić palec w dupe ale ja się na to nie zgodzę jak i na to by polizała mój odbyt. Zaś w drugą stronę jest już zupełnie inaczej, uwielbiam lizać odbyt mojej żony. Gdy jej robie minutkę a ona lezy na plecach schodzę językiem stopniowo coraz to niżej i podlizuje jej dupe coraz bardziej i bardziej aż przechodzę do ordynarnego lizania. Ona nigdy nic przeciwko temu. Tak samo podczas 6/9 na początku pieszczoty cipki plus delikatne przejęzyczenia do tyłka. Po czym coraz więcej lizania tyłka. W pewnym momencie ona jest tak podjarana że ssie mi namiętnie wpychając całego do gardła, jęczy i mówi "liz dupe". I wtedy jest lizanie tylko dupy.
Palec w cipke, drugi na lechtaczke, wkladanie palca w odbyt.Widzę że jej się to podoba . Siada mi poprosru tyłkiem na twarzy i całkiem zapominamy o pieszczeniu cipki.
Zajmuje się tylko odbytem . Ostatnio tak się nakręciła że zaczęła poprostu wsiadać mi swoim tylkiem na mój język. Poprostu wpychalem jej go do środka. Była szalenie podniecona, mi też się to podobało. Z chęcią to powtórzę
Co o tym sądzicie ? Czy też się tak bawicie ?