Moja nie przepada za lizaniem jej dupki. Ale też ja to nakręca. Wiem też że miałaby mega odlot gdyby siadła na kutasie a ktoś inny lizalby jej w tym czasie dziurkę. Fantazja taka bardzo ja kręci. Ale to fantazja póki co tylko.

Ja językiem to jeszcze nie lizałam mężowi ale bawię się paluszkami może jeszcze nie dojrzałam do tego ale siadam okrakiem na jego twarzy a on liże aż doprowadzi mnie do orgazmu, kończę w tej pozycji na jego twarzy, widok jego twarzy boski , wymaga osuszeniaCzasem zahaczę języczkiem o dziurkę mojego męża, ale bardziej dlatego, że on to lubi niż mi sprawia to przyjemność. Ja nie lubię lizać, ale kocham być lizana. Trochę samolubna jestem w tej kwestii, ale jakbym mogła to bym usiadła facetowi na twarzy i cały dzień nie schodziła, tylko się przesuwała - raz cipka, raz dupcia.![]()
To najlepsza pozycja jaka może być . Pozazdrościć mężowie takiej żony. Udanej zabawyJa językiem to jeszcze nie lizałam mężowi ale bawię się paluszkami może jeszcze nie dojrzałam do tego ale siadam okrakiem na jego twarzy a on liże aż doprowadzi mnie do orgazmu, kończę w tej pozycji na jego twarzy, widok jego twarzy boski , wymaga osuszenia![]()
Co masz na myśli? Że kobieta facetowi czy odwrotnie?Dziś to już chyba norma
Ja też bardzo lubię, zdecydowanie bardziej od minetki, której połowa chłopów nie potrafi dobrze zrobić.Nie przesadzajmy z tym, że kobiety ogółem, ja uwielbiam rimming w obie strony, dosłownie ubóstwiam 🩵
Nie, że facet kobiecieCo masz na myśli? Że kobieta facetowi czy odwrotnie?
Dokładnie! Słodko się starają i stali partnerzy już ogarniają, ale standardowo kobiety są w to lepsze. Rimming za to zawsze na plus.Ja też bardzo lubię, zdecydowanie bardziej od minetki, której połowa chłopów nie potrafi dobrze zrobić.
Czyli wychodzi, że odbyt łatwiej obsłużyć niż cipke z jej przyległościamiDokładnie! Słodko się starają i stali partnerzy już ogarniają, ale standardowo kobiety są w to lepsze. Rimming za to zawsze na plus.
Tak samo jak dziewczyny loda. Niby proste, ale jednak nie tak bardzo.Ja też bardzo lubię, zdecydowanie bardziej od minetki, której połowa chłopów nie potrafi dobrze zrobić.
Serio? A ja myślałam że sam fakt włożenia fiuta do ust to już ekstatyczne zagranie.Tak samo jak dziewczyny loda. Niby proste, ale jednak nie tak bardzo.
Jest to zazwyczaj miłe. I tyle ...Serio? A ja myślałam że sam fakt włożenia fiuta do ust to już ekstatyczne zagranie.
Czarująca odpowiedź. Dziękuję za uzmysłowienie.Jest to zazwyczaj miłe. I tyle ...
Dobrze wiesz, że robienie loda tak jak lizanie cipki potrafi być i bardzo miłe i bolesne. Zawsze zależy od wielu czynników. Temat-morze...Czarująca odpowiedź. Dziękuję za uzmysłowienie.
Podoba mi się eksperckość tej wymiany zdańDobrze wiesz, że robienie loda tak jak lizanie cipki potrafi być i bardzo miłe i bolesne. Zawsze zależy od wielu czynników. Temat-morze...
haha... Może nie potrafię o tym pisać, a wydaje mi się, że potrafię to robićPodoba mi się eksperckość tej wymiany zdań![]()
To akurat bardzo prosto wyjaśnić. Ekstremalnie obrazuje dominację mężczyzny nad kobietą. Jeszcze gdy są to spodnie od garnituru to 🫠Znajoma uwielbiała robienie loda jak nie zdejmowałem spodni, a rozsunięty był tylko suwak. Zawsze dziwiłem się dlaczego to Ją podniecało. Nie potrafiła wyjaśnić.