• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Lizanie cipki po wytrysku wewnątrz

Mężczyzna

Romek 48

Nowicjusz
Cześć. Od pewnego czasu po seksie z moją partnerka oraz wytrysku w niej mam ochotę zrobić jej minetke. Chcę wylizać ją dokładnie. Wszystkie jej soczki wraz z moją sperma. Jak się na to panie zapatrujecie? Lubicie takie experymenty? Myślę że moja partnerka nie miałaby nic przeciwko.

Druga sprawa to po lodziku i spuście do buzi mam ochotę zacząć się namiętnie całować z moją partnerka. Chcę aby nie połknęła spermy tylko dała mi ją do buzi i byśmy się namiętnie całowali. Jakieś doświadczenia macie w tym temacie?

Pozdrawiam
Lizanie cipki że spermy wymieszane z jej sokami, pychotka a dla niej mega orgazm, bardzo często jej liże po spuście do środka

Mężczyzna

Romek 48

Nowicjusz
To moja największa fantazja 😈 Nigdy tego jeszcze nie zrobiłam, ale mam wielką ochotę, żeby ktoś doszedł w środku, a później wylizał dokładnie cipkę. Albo w ogóle, żeby taką cipkę zalaną spermą wylizał drugi mężczyzna 🙊.
Meeeega mnie to podnieca! :)
Chętnie bym ci się spuścił do srodeczka głęboko i później wszystko dokładnie wylizał do czysta aż do twojego orgazmu

Mężczyzna

Romek 48

Nowicjusz
Spróbowałem. Doszedłem w cipce, następnie zszedłem na dół i z zaskoczenia zacząłem lizac cipke. Wylizalem dokładnie, wszystkie jej i swoje soczki. Było mega. Kobieta była zachwycona. Dostała kolejny orgazm. Zero sprzeciwu z jej strony, była miło zaskoczona i świetnie się wyginała powodując idealny wypływ spermy z cipki prosto mi do buzi. Polecam wszystkim 😀
To samo miałem,żona miała mega orgazm a ja wszystko dokładnie jej wylizalem i wyruchałem językiem, polecam wszystkim

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

Tomek ALL FETISH

Cichy Podglądacz
Muszę się pochwalić. Wczoraj poprosiłem przyszłą żonę aby rozkazała mi po wytrysku wylizać muszelkę. Jako że wie o moich różnych fetyszachi dewiacjach zgodziła się bez namysłu. Emocje opadły ale przełamałem się i polizałem trochę. Na następny raz chcę wylizać wszystko co wypłynie z niej po moim wytrysku.

Mężczyzna

Biszkopt

Seks Praktykant
Ze swoją obecną partnerką lubimy próbować spermy. Po wytrysku w cipce ,wylizuję ją a potem jest soczysty pocałunek i zlizywanie spermy z moich ust. Często w czasie gry wstępnej ,gdy jest mono podniecona jej cipka produkuje sporą ilość śluzu. Po wylizaniu cipeczki też całuje mnie namiętnie i wylizuje do sucha.