Spróbuj na piersi a potem je delikatnie wyliz i wypiescTeż mam taką fantazje , wylizać cipeczke zaraz po , ale spuścił bym się gdzieś indziej , ciekawe jak by żonka zareagowala
Spróbuj na piersi a potem je delikatnie wyliz i wypiescTeż mam taką fantazje , wylizać cipeczke zaraz po , ale spuścił bym się gdzieś indziej , ciekawe jak by żonka zareagowala
Wolał bym cipeczke zaraz po , pełną soczkówSpróbuj na piersi a potem je delikatnie wyliz i wypiesc
Nie kuś z rana ...bo ochota nachodziWolał bym cipeczke zaraz po , pełną soczków
Noo to już inny poziomCo innego też wylizac taka cipeczke po innym kutasie![]()
Lizanie cipki że spermy wymieszane z jej sokami, pychotka a dla niej mega orgazm, bardzo często jej liże po spuście do środkaCześć. Od pewnego czasu po seksie z moją partnerka oraz wytrysku w niej mam ochotę zrobić jej minetke. Chcę wylizać ją dokładnie. Wszystkie jej soczki wraz z moją sperma. Jak się na to panie zapatrujecie? Lubicie takie experymenty? Myślę że moja partnerka nie miałaby nic przeciwko.
Druga sprawa to po lodziku i spuście do buzi mam ochotę zacząć się namiętnie całować z moją partnerka. Chcę aby nie połknęła spermy tylko dała mi ją do buzi i byśmy się namiętnie całowali. Jakieś doświadczenia macie w tym temacie?
Pozdrawiam
Póki co,sam się spuszczam w moją żonkę a później wszystko do czysta wylizuje,a ona ma wtedy mega orgazmMnie również bardzo podnieca i mam taką fantazję, że obcy kończy w mojej żonie "a ja ją czyszczę" ale zapewne w praktyce mogłoby to już nie być takie przyjemne![]()
Chętnie bym ci się spuścił do srodeczka głęboko i później wszystko dokładnie wylizał do czysta aż do twojego orgazmuTo moja największa fantazjaNigdy tego jeszcze nie zrobiłam, ale mam wielką ochotę, żeby ktoś doszedł w środku, a później wylizał dokładnie cipkę. Albo w ogóle, żeby taką cipkę zalaną spermą wylizał drugi mężczyzna
.
Meeeega mnie to podnieca!![]()
To samo miałem,żona miała mega orgazm a ja wszystko dokładnie jej wylizalem i wyruchałem językiem, polecam wszystkimSpróbowałem. Doszedłem w cipce, następnie zszedłem na dół i z zaskoczenia zacząłem lizac cipke. Wylizalem dokładnie, wszystkie jej i swoje soczki. Było mega. Kobieta była zachwycona. Dostała kolejny orgazm. Zero sprzeciwu z jej strony, była miło zaskoczona i świetnie się wyginała powodując idealny wypływ spermy z cipki prosto mi do buzi. Polecam wszystkim![]()
Mega orgazm dla kobiety,ja też się dobrze bawiłem,lizalem jak szalonyUwielbiam to
Też chciałbymTo moja największa fantazjaNigdy tego jeszcze nie zrobiłam, ale mam wielką ochotę, żeby ktoś doszedł w środku, a później wylizał dokładnie cipkę. Albo w ogóle, żeby taką cipkę zalaną spermą wylizał drugi mężczyzna
.
Meeeega mnie to podnieca!![]()
Ogólnie spoko. Lubię wszystko co wykracza poza granice moralnościA jak smakowała ci własną sperma
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | |
P | Lizanie spermy z cipki zony po kochanku. | Fetysze i perwersje | 47 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
![]() |
Lizanie cipki. Pytanie do pań. | Fetysze i perwersje | 17 | |
D | Lizanie podczas i po stosunku Pary | Fantazje erotyczne | 0 |