Spróbuj na piersi a potem je delikatnie wyliz i wypiescTeż mam taką fantazje , wylizać cipeczke zaraz po , ale spuścił bym się gdzieś indziej , ciekawe jak by żonka zareagowala
Spróbuj na piersi a potem je delikatnie wyliz i wypiescTeż mam taką fantazje , wylizać cipeczke zaraz po , ale spuścił bym się gdzieś indziej , ciekawe jak by żonka zareagowala
Wolał bym cipeczke zaraz po , pełną soczkówSpróbuj na piersi a potem je delikatnie wyliz i wypiesc
Nie kuś z rana ...bo ochota nachodziWolał bym cipeczke zaraz po , pełną soczków
Noo to już inny poziomCo innego też wylizac taka cipeczke po innym kutasie
Lizanie cipki że spermy wymieszane z jej sokami, pychotka a dla niej mega orgazm, bardzo często jej liże po spuście do środkaCześć. Od pewnego czasu po seksie z moją partnerka oraz wytrysku w niej mam ochotę zrobić jej minetke. Chcę wylizać ją dokładnie. Wszystkie jej soczki wraz z moją sperma. Jak się na to panie zapatrujecie? Lubicie takie experymenty? Myślę że moja partnerka nie miałaby nic przeciwko.
Druga sprawa to po lodziku i spuście do buzi mam ochotę zacząć się namiętnie całować z moją partnerka. Chcę aby nie połknęła spermy tylko dała mi ją do buzi i byśmy się namiętnie całowali. Jakieś doświadczenia macie w tym temacie?
Pozdrawiam
Póki co,sam się spuszczam w moją żonkę a później wszystko do czysta wylizuje,a ona ma wtedy mega orgazmMnie również bardzo podnieca i mam taką fantazję, że obcy kończy w mojej żonie "a ja ją czyszczę" ale zapewne w praktyce mogłoby to już nie być takie przyjemne
Chętnie bym ci się spuścił do srodeczka głęboko i później wszystko dokładnie wylizał do czysta aż do twojego orgazmuTo moja największa fantazja Nigdy tego jeszcze nie zrobiłam, ale mam wielką ochotę, żeby ktoś doszedł w środku, a później wylizał dokładnie cipkę. Albo w ogóle, żeby taką cipkę zalaną spermą wylizał drugi mężczyzna .
Meeeega mnie to podnieca!
To samo miałem,żona miała mega orgazm a ja wszystko dokładnie jej wylizalem i wyruchałem językiem, polecam wszystkimSpróbowałem. Doszedłem w cipce, następnie zszedłem na dół i z zaskoczenia zacząłem lizac cipke. Wylizalem dokładnie, wszystkie jej i swoje soczki. Było mega. Kobieta była zachwycona. Dostała kolejny orgazm. Zero sprzeciwu z jej strony, była miło zaskoczona i świetnie się wyginała powodując idealny wypływ spermy z cipki prosto mi do buzi. Polecam wszystkim
Mega orgazm dla kobiety,ja też się dobrze bawiłem,lizalem jak szalonyUwielbiam to
Też chciałbymTo moja największa fantazja Nigdy tego jeszcze nie zrobiłam, ale mam wielką ochotę, żeby ktoś doszedł w środku, a później wylizał dokładnie cipkę. Albo w ogóle, żeby taką cipkę zalaną spermą wylizał drugi mężczyzna .
Meeeega mnie to podnieca!
Ogólnie spoko. Lubię wszystko co wykracza poza granice moralnościA jak smakowała ci własną sperma
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Lizanie mokrej cipki | Fetysze i perwersje | 5 | ||
P | Lizanie spermy z cipki zony po kochanku. | Fetysze i perwersje | 38 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
Lizanie cipki. Pytanie do pań. | Fetysze i perwersje | 17 | ||
M | Lizanie | Seks | 4 |