• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Lekki cuckold

Kobieta

AgaAgnieszka

Erotoman
Nie ma tu żadnej sprzeczności, nigdy nie pójdę do łóżka z kimś obcym bez obecności mojego mężczyzny, lubimy się bawić w większym gronie, ale zawsze jesteśmy w tym gronie. Dla mnie to zdradą nie jest, zdradą jest oszustwo, potajemne schadzki itp. Tu żadne nasze zasady nie są łamane, na wszystko się godzą obie strony i obie w tym biorą udział.
Czyli wzrok kogoś innego zmienia się w nieżenujący jeśli mąż ten wzrok widzi?
Jest jakaś zależność pomiędzy inteligencją, a rozdętym ego. Osoby inteligentne i na poziomie są skromne, dopuszczają dowody naukowe, fakty, wyniki obserwacji i badań, a osoba mniej inteligenta kieruje się wyłącznie własnym ja i chce sobie podporządkować wszystko wbrew logice.
Człowiek nie jest monogamiczny - to jest fakt, ale duża część mężczyzn z niskim IQ uważa, że kobiety z którymi są muszą być monogamiczne, więc są zwykle z przymusu i lęku przed partnerem nie ujawniają swoich pragnień/fantazji lub są tak zniewolone, że nawet ich nie mają.
Między inteligencją a ego owszem, ale nie między zazdrością i ego/inteligencją.
Są tez osoby monogamiczne z jednak sporą inteligencją - to już jest szufladkowaniem ludzi. Bardziej chodzi o to o co dany człowiek jest zazdrosny. Jeśli o wzrok innego to owszem można to określać w zakresie zniewolenia ale seks to inna bajka mimo wszystko.

Mężczyzna

Frank50

Cichy Podglądacz
moje przemyślenia w tym temacie ,moze ktos ma podobnie...

powiem tak że myślę że żaden mąż nie wie o swojej żonie nic ,nie wie jaka jest kochanką do puki nie stanie z boku i nie zobaczy jej z innym ,nie zobaczy jej namiętności jej oddania innemu jej żaru , jej ruchów jej podniecenia bo co innego jest być z nią i odczuwać a co innego obserwować z boku na własne oczy.
Do puki nie stanie z boku i nie poczuje w sercu tego uczucia zazdrości przechodzącego w podniecenie i zauroczenie, tej zazdrości przechodzącej w poczucie dumy i zadowolenie - tak to moja żona ..jej prawdziwe ja bez ściemy bez pruderii bez ograniczeń to jej prawdziwa nie skrywana seksualność

Mężczyzna

Szar

Seks Praktykant
Do puki nie stanie z boku i nie poczuje w sercu tego uczucia zazdrości przechodzącego w podniecenie i zauroczenie, tej zazdrości przechodzącej w poczucie dumy i zadowolenie - tak to moja żona
W moim przypadku po zazdrości pojawiłaby się złość, upokorzenie, następnie wściekłość i furia, a na koniec pobyt z zakładzie karnym 😑 .
Nie mierz innych swoją miarą.