• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Która pozycja najlepsza do minetki?

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
U mnie w zasadzie każda pozycja dobra, mam długi język :)
Klasyk - ona na plecach a ja między jej udami. Albo siedzi mi na twarzy przodem lub tyłem. Na czworakach wypięta jak tylko się da a ja z tyłu. Ona stoi a ja klęczę u jej stóp. i tak dalej. Ale najfajniej jest jak ona siedzi na sofie, stopy ma oparte na stole a ja klęczę na podłodze, mogę wtedy lizać jej cipkę bez końca, bez bólu szczęki i szyi :)

Mężczyzna

Noigel

Cichy Podglądacz
ta 2 fajna mozna jezorem po tylku przejechac na mokro ale jak kobieta siada na twarzy ktorys raz juz i nie krepuje sie jak za 1 razem i zaczyna pomagac tyleczkiem krecic i szurac muszelka gora dol i mocno nabijac na jezyk a pozniej kladzie na plecach z drzacymi nogami albo jak padnie to padnie :D

Mężczyzna

Noigel

Cichy Podglądacz
Jak kazda to wydaje mi sie ze panowie zamiast drinkow powinni co innego kobietom oferowac,
"Jarzyna chodz tu do mnie bede żuł Ci Pusie jak surowy boczek, jak !?!? jak tylko zechcesz :D

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Napisane już w tym wątku chyba z 10 razy ale też napisze - każda 😂
Chociaż mam sentyment i bardzo lubię 3. 4 też często się zdarza 😁
Ale dodam element, że często nawet nie tyle pozycja minetki co miejsce gdzie się robi ma duże znaczenie. Zupełnie inaczej robi się w łóżku, a zupełnie inaczej pod prysznicem, czy w sklepie w przymierzalni, czy w aucie, na basenie czy jeszcze innym miejscu i ośmiele się stwierdzić, że nawet to ma większe znaczenie niż pozycja 😎