• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Która pozycja najlepsza do minetki?

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Ja lubię gdy żona siedzi na fotelu usiąść na podłodze włożyć głowę między nogi i lizać cipkę. Ona sobie np ogląda telewizję a ja ją liżę. A jeszcze lepiej gdy bierze moją głowę w swoje ręce i dyktuje rytm 😋😍
To też lubię, a jeszcze bardziej gdy rozmawia przez telefon ;)

Kobieta

anawlis

Seks Praktykant
Raz zostałam
Masz rację, fajna sprawa lizać gdy kobieta pali. Miałem okazję i jako urozmaicenie też polecam ;)
W ogóle ciekawe są sytuacje gdzie podczas lizania kobieta coś robi innego :p

To też lubię, a jeszcze bardziej gdy rozmawia przez telefon ;)
Ostatnio zostałam wykorzystana przy myciu włosów nachylona nad wanną i przy obieraniu ziemniaków na obiad. Mam nadzieję że będę miała więcej takich akcji :D

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Raz zostałam

Ostatnio zostałam wykorzystana przy myciu włosów nachylona nad wanną i przy obieraniu ziemniaków na obiad. Mam nadzieję że będę miała więcej takich akcji :D
Super sytuacje ;) Wykorzystam :p
Ja ostatnio z tego typu rzeczy to podczas mycia zębów przez Nią :)

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Facesitting, misjonarz( trochę niewygodnie ale może być) i jak leży na brzuchu z wypiętym tyłkiem :3

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Chyba bym wytypował 2, 4, 1; a 3 chyba najmniej wygodna w tym wydaniu, z kolei tak naprawdę panie wolą, to klasycznie na wznak pewnie najbardziej się liczy 3 beż udziwnień, gdy nic im nie przeszkadza i nie muszą ćwiczyć jogi skupiając się na gimnastyce pozycji, a mogą poprostu zrelaksować się i nie myśleć że nogą cierpnie.