Czwarta pozycja jest najlepsza dla kobiet, które lubią być lizane.
Moge wszystkie oblecieć i jeszcze dodać kilka innychWszystkie cztery ale osobiście najbardziej lubie (i najczęściej używam 2 i 3), 4 niewygodna, 1 bardzo uniwersalna, mineta, palcowka, rypanko, masaż warg i cipci, po czym zmiana do rimmingu czy korka w tylek, albo zabawki w małą a kutas w anusa. Wiele możliwości. W 2ce brak mi siarczystych klapsów a w 3ce mocnego chwytu za pośladki. No to by było na tyle z moich potrzeb i wymagań.
Mmm ... Rozmarzyłem sięWszystkie cztery ale osobiście najbardziej lubie (i najczęściej używam 2 i 3), 4 niewygodna, 1 bardzo uniwersalna, mineta, palcowka, rypanko, masaż warg i cipci, po czym zmiana do rimmingu czy korka w tylek, albo zabawki w małą a kutas w anusa. Wiele możliwości. W 2ce brak mi siarczystych klapsów a w 3ce mocnego chwytu za pośladki. No to by było na tyle z moich potrzeb i wymagań.
2i 3 lubię lizać pozdrawiam
1 i 4. Ale warto wszystkie wypróbować.
Nr 1 i do tego papieros. Lubię mieć lizaną kiedy palę. Ogółem nie jaram ale dla tej chwili jestem gotowa na to poświęcenie.
Nikotyna pobudza dodatkowo?Nr 1 i do tego papieros. Lubię mieć lizaną kiedy palę. Ogółem nie jaram ale dla tej chwili jestem gotowa na to poświęcenie.
Na mnie działa mam przyjemniejsze doznaniaNikotyna pobudza dodatkowo?
Oprócz tego jakieś inne używki?Na mnie działa mam przyjemniejsze doznania
Były ale już nie wracam do tego. Jestem zdania że w życiu trzeba wszystkiego popróbowaćOprócz tego jakieś inne używki?
Masz rację, fajna sprawa lizać gdy kobieta pali. Miałem okazję i jako urozmaicenie też polecamNr 1 i do tego papieros. Lubię mieć lizaną kiedy palę. Ogółem nie jaram ale dla tej chwili jestem gotowa na to poświęcenie.
Ja lubię gdy żona siedzi na fotelu usiąść na podłodze włożyć głowę między nogi i lizać cipkę. Ona sobie np ogląda telewizję a ja ją liżę. A jeszcze lepiej gdy bierze moją głowę w swoje ręce i dyktuje rytmMasz rację, fajna sprawa lizać gdy kobieta pali. Miałem okazję i jako urozmaicenie też polecam
W ogóle ciekawe są sytuacje gdzie podczas lizania kobieta coś robi innego![]()
Ja też nie jaram, moja żona też nie, ale gdy siada mi na twarzy to też bym się poświęciłNr 1 i do tego papieros. Lubię mieć lizaną kiedy palę. Ogółem nie jaram ale dla tej chwili jestem gotowa na to poświęcenie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
V | Która pozycja stymuluje najlepiej? | Kamasutra | 55 | |
M | Seks analny - od tyłu czy klasyczna? Która pozycja lepsza? | Kamasutra | 48 | |
K | Jest jakas dojrzała Pani która też by tak chciala? | Seks | 1 | |
G | Szukam kobiety, która... | Seks | 2 | |
Z | Szukam Pani, która lubi zabawy z męskim NASIENIEM. | Ogłoszenia | 1 |