• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kto widział waszą żonę lub dziewczyne nago

Mężczyzna

atex

Nowicjusz
jesteśmy bywalcami FKK, więc sporo ludzi ją widziało. I sprawia mi to sporą frajdę.
Często jakiś jegomość się zapatrzy, wtedy proszę ją żeby nogi rozsunęła i pozwoliła się kontemplować w całości 🤩

Mężczyzna

Bart988

Cichy Podglądacz
Na zdjęciach lub kamerkach to może iść w setki, lub któryś tysiąc:). Na żywo to oprócz „kolegów”, których zaprosiliśmy do sypialni, było parę ciekawych incydentów. Często jeździliśmy w miasto i robiliśmy małe sesyjki w stylu: „uwolnić cycki”, „dupka na wolności”, „wietrzenie myszki” itp. Nie zawsze zdążyła się schować przed przypadkowym widzem. Któregoś razu pojechaliśmy do lasu w okolicę nagiej plaży. Zrzuciła z siebie wszystko mówiąc: „Tutaj chyba nie powinnam nikogo zdziwić".

Mężczyzna

Lukas9

Cichy Podglądacz
Z tego co wiem to najbliższa jej rodzina. I to nie za dzieciaka. Szwagier kilka razy. Szwagier przy mnie w zeszłym roku. Oboje jej rodzice. Moi rodzice prawie nago. Prawie, to co prawda była w piżamie ale prześwitującej bez bielizny. Lekarze to wiadomo.