Brat do dzisiaj lubi za cycka zlapac na zarty albo komentowac moj wyglad, drazni sie ze gruba jestem a ja chudzinka, albo mowi ale masz brzydka dupe, a dupa akurat to moj atut hahaha
Brat do dzisiaj lubi za cycka zlapac na zarty albo komentowac moj wyglad, drazni sie ze gruba jestem a ja chudzinka, albo mowi ale masz brzydka dupe, a dupa akurat to moj atut hahaha
Nie powiem ze nie jest fajnie hehehe, moja kuzynka jak zrobila sobie nowe cycuszki w czechach, to je chetnie pokazywala i kazdemu mowila zeby dotknal, to on byl pierwszy do tego a jej raczej nie przeszkadzalo
Nie powiem ze nie jest fajnie hehehe, moja kuzynka jak zrobila sobie nowe cycuszki w czechach, to je chetnie pokazywala i kazdemu mowila zeby dotknal, to on byl pierwszy do tego a jej raczej nie przeszkadzalo
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.