To drugie, często chodzę bez majtek. Ostatnio na przykład byłam z koleżanką na zakupach no i nie miałam majtek. Przymierzałam sukienkę a ta idiotka odsłoniła zasłonę. Dwóch chłopców wtedy mnie ujrzało
Sytuacja, która raczej nie zepsuła Ci dnia. Z tego co widzę na Twoim profilu, musiało Ci się podobać ;]To drugie, często chodzę bez majtek. Ostatnio na przykład byłam z koleżanką na zakupach no i nie miałam majtek. Przymierzałam sukienkę a ta idiotka odsłoniła zasłonę. Dwóch chłopców wtedy mnie ujrzało
No i kurde żaden nie skorzystał?No jeszcze w tym momencie miałam tyłek wypięty, wyglądało jak zaproszenie
W sklepie ?No i kurde żaden nie skorzystał?
A jakby ktory tak zlapal ale byloby krzyku tyle ze te chlopcy to takie chuderlawe teraz i to tak jakby sie grzebieniem po tylku podrapalW sklepie ?
Nie byłam wtedy napalona więc raczej dostałby z liściaA jakby ktory tak zlapal ale byloby krzyku
A to jedna przymierzalnia widziała sex?W sklepie ?
Napisała że lubi latać z gołym tyłkiem. Ja z chęcią bym znalazły się w okolicy.Przypadkowo ktoś zauważył? Masz wścibskich sąsiadów czy latasz gołym tyłkiem po mieście?
Nie zdążyłaś dupy ubrać czy co?Przypomniało mi siebie jeszcze kurier z DHL widział mnie nago, tzn miałam coś na sobie ale to co najważniejsze było widać
To było dzień przed wylotem na wakacje i zamówiłam kilka rzeczy przez internet na wyjazd. Musiałam odebrać a że zadzwonil w takim a nie innym momencie to trudno się mówiNie zdążyłaś dupy ubrać czy co?
Przecież kurier nie zając, nie ucieknie! Nie było chwili, żeby coś na siebie zarzucić ?To było dzień przed wylotem na wakacje i zamówiłam kilka rzeczy przez internet na wyjazd. Musiałam odebrać a że zadzwonil w takim a nie innym momencie to trudno się mówi
Ja go znam już, jak mu nie otworzę to zastawi awizo. Wtedy myślałem że moje sandałki dojechały, nawet przez chwilę się nie zastanawiałem że jestem nago. Niby miałam na sobie gorsecik i pończoszki ale tocznie wiele zmieniaPrzecież kurier nie zając, nie ucieknie! Nie było chwili, żeby coś na siebie zarzucić ?
Chciaaaałaś żeby Cię tak zobaczył.... ;]
Jeśli będziesz chciała to napisz na privKto chce zobaczyć mnie nago tylko na priv.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Kto ma konto na dz ?? pisac :) | Ogłoszenia | 8 | |
A | Seks foty na snapie,kto chce pisać i wysłać zdjęcia filmiki etc dodawać wiktor24 | Seks fotki i filmy | 1 | |
R | Kto z lubelskiego? | Seks | 3 | |
C | Kto mnie zdominuje ? | Ogłoszenia | 3 | |
N | Kto się teraz masturbuje? | Ogłoszenia | 42 |