Ja na stole na koleżanki urodzinachNa wagarach namówiłem koleżankę na pokera i oczywiście oszukiwałem. Ze mnie spadło niewiele ubrań, ale ona była rozebrana do zera. Miała duże cycki i bujną fryzurę
A które miała bo moja 50 obchodzila@Fantazjujacy ja podobnie zrobiłem po pijaku jak koleżanka miała urodziny też wskoczyłem na stół i się rozebrałem![]()
Czytałam wcześniej to opowiadanie i muszę przyznać że jest podniecające. Ja nigdy bym na coś takiego nie poszła ale w sferze fantazji jest to podniecające. Gorzej jak spotkasz takiego delikwenta na ulicy a on coś komuś piśnie. Sporo facetów ma wybiórczą moralność względem seksualnosci kobiet vs mężczyzn. Jak szukasz takich przygód to najlepiej za granicą i to nie z Polakiem. Ewentualnie rób to w innym mieście. I Broń Boże nigdy nie przyznawaj się partnerowi z tego co kiedyś robiłaś. Chyba że on sam ma do tego tematu luźne podejście. Co jest mało możliwe bo mężczyźni patrzą na to wybiórczo i są niezłymi hipokrytami. Faceci to z natury zdobywycy dlatego jako kobieta musisz być ostrożna z tym co mówisz. Pozdro!Kraków,jakiś klub niedaleko rynku wchodziło się schodkami w dół,nazwy nie pamiętam.Na początku ,były żarty ,rozmowy ,no i sporo alkoholu. Później graliśmy w pokera ,oczywiście rozbieranego , dwie koleżanki i paru chłopaków .W trakcie koleżanki zniknęły,na początku wygrywałam ale potem karta mi nie szła, zostałam w prześwitującej bluzce którą miałam w komplecie z sukienką ,potem już nawet bez sukienki....dosłownie bez niczego.Zgadzałam się żeby bawili się moją szparką i piersiami, niektórzy wpychali mi palce pozwalałam na to, byle tylko odegrać chociaż sukienkę. W końcu panowie ograli mnie kompletnie i zostałam bez majtek. Okazało się że nie mam w czym i za co wrócić do domu. Padła propozycja ,sukienka za seks z nimi,przemyślałam sprawę i dałam odpowiedź
Możecie mnie ruchać jak chcecie, ale tylko przez kwadrans, OK? Zgodzili się ale na pół godziny,co miałam zrobić,przystałam na to,kiwnęłam głową na zgodę. Byłam gotowa oddać się każdemu,byleby odzyskać , sukienkę i resztę moich fantów.Łysy zaprowadził mnie do salki na zapleczu, pokazał mi miejsce na sofie i kazał wygodnie się położyć.Najpierw ten łysy,lizał mnie mocno,ale całkiem fachowo potem posuwali mnie po kolei,który gdzie chciał,w usta cipkę ,albo pupę. Każdy spuszczał się szybko i zaraz wchodził następny,spermę miałam dosłownie wszędzie,masakra nie byłam pewna, kto mnie zerżnął i ile razy. ,czy każdy był tylko raz czy więcej .Po wszystkim,dostałam sukienkę,i ręcznik,oraz torebkę i pieniądze na taksówkę.
Raz miałem podobną sytuację, dostałem stringi od znajomych jako prezent na urodziny tak dla żartówJa ostatnio odważyłem się przy towarzystwie pokazać w stringach i z futerkiem. Koleżankom się podobało![]()
No mam. A poza tym to byłem gotów pokazacCzyli musisz mieć co pokazac
Czyli musisz mieć co pokazac
U mnie to raczej po prostu im się podobał bo dużo prosiły a część później chciała "na kawę " się umówićMożna mieć np mikro penisa. Albo jakoś dziwnie skrzywionego. I tez jest co pokazać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Wizyta w swingers klubie - kto był? | Fantazje erotyczne | 3 | |
![]() |
Kto był w swingersklubie i gdzie? | Seks | 1 | |
P | Kto narysuje akt męski | Ogłoszenia | 0 | |
N | Czy jest tu ktoś kto narysuje akty ołówkiem na zamówienie? | Poza tematem | 2 | |
N | Kto częściej zdradza? | Związki | 20 |